Computex 2007: ASUS vystavuje progresivní počítačové produkty

5. 6. 2007

[Tisková zpráva] Vysoce kvalitní a revoluční řešení pro digitální domácnosti, hráče, mobilní profesionály a firmy

Praha 5.června 2007 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, předvádí na Computexu 2007 nové převratné koncepce pro digitální domácnosti, hraní, notebooky a firemní produkty. Zákazníci tak mohou zjistit, jaké má ASUS představy o komplexních digitálních řešeních. Následující produkty představují jen zlomek toho, co bude na letošní výstavě k vidění.

ASUS C90 – Flexibilní počítání
Společnost ASUS vyvinula novou sérii notebooků C90, která umožní počítačovým nadšencům toužícím po výkonu stolního počítače a zároveň mobilitě notebooku, aby si sami sestavili počítač na míru, jež splní všechny jejich požadavky. Díky vysoce modulární architektuře umožňuje ASUS C90 výměnu všech klíčových součástí, takže si jej mohou uživatelé snadno upravit, aby podával co nejlepší výkon třeba pro náročné herní a multimediální aplikace.

ASUS ROG Blitz Extreme – Výkonné herní řešení
Nová základní deska ASUS ROG Blitz Extreme obsahuje několik exkluzivních funkcí, které podporují herní výkon. Díky revolučním technologiím Fusion Block System, Crosslinx, 2-Phase DDR a Voltminder LED mohou uživatelé dosáhnout lepšího výkonu a vyšších frekvencí paměti při zachování životnosti součástí.

AquaTank 2 – Hraní s extrémním chlazením
ASUS AquaTank 2 je nový vodní chladič grafických karet, který splňuje požadavky hráčů a dalších uživatelů graficky náročných aplikací. Je určen pro chlazení nejmodernější vysoce výkonné karty ASUS EAH2900XT s minimálním hlukem a maximálním účinkem. Zcela nový design s kombinací červené a černé barvy je nejen esteticky přitažlivý, ale lepší konstrukce chladiče napomáhá také účinnějšímu rozptylování tepla pro lepší výkon při nižších teplotách.

SL1200 – Širokopásmový VPN směrovač se 4 porty a mnoha funkcemi Zabezpečovací VPN směrovač SL1200 VPN je snadno instalovatelné a ekonomické zařízení vybavené mnoha funkcemi, včetně výkonného firewallu, NAT a VPN (až 50 tunelů). Podporuje virtuální DMZ, detekci průniku a ochranná opatření, kontrolu paketů a filtrování URL adres. SL1200 poskytuje malým a středním podnikům ochranu před DoS (Denial of Service) útoky, trojskými koni a viry. Rychlé směrování přes 4 LAN porty a integrovaný DHCP server umožňují souběžný přístup k vysokorychlos­tnímu internetu až 254 uživatelům.

DAV Center A33 – Výkonné řešení pro digitální domácnost
ASUS DAV Center A33 integruje Hi-Fi pětikanálový HD audiozesilovač, vstupní/výstupní rozhraní HDMI a audiodekodéry Dolby a DTS. Kompatibilita s různými HD formáty a současnými A/V zařízeními nabízí průzračný 3D prostorový zvuk a obraz v HD kvalitě s rozlišením až 720P / 1080i. DAV Center A33 podporuje také bezdrátový standard 802.11n pro rychlejší přenos HD obsahu na větší vzdálenosti, než umožňují dosavadní standardy. Podpora rozhraní Bluetooth pak umožňuje přenos multimédií a dat mezi A33 a jinými zařízeními, jako jsou notebooky nebo kapesní počítače.

ASUS na výstavě Computex 2007
Pro více detailů, prosím, navštivte společnost ASUS ve dnech 5. až 9. června na jejím stánku F185 – F232 v hale 2.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla