Compuware jmenoval Boba Paula prezidentem a vrchním provozním ředitelem

27. 3. 2008

[Tisková zpráva] R. Paul bude zodpovědný za výrobky a služby společnosti, iniciativu Compuware 2.0 a další klíčové činnosti

Detroit, 26. března 2008 – Společnost Compuware jmenovala s platností od 1. dubna 2008 Roberta C. Paula novým prezidentem a vrchním provozním ředitelem. Ve své nové pozici bude zodpovědný za služby společnosti, transformační iniciativu Compuware 2.0 a celou řadu dalších aktivit jako například řízení marketingu a komunikace, technickou podporu a nábor, školení a kariérní rozvoj. Nadřízeným Roberta Paula bude Peter Karmanos ml., předseda představenstva a CEO společnosti. Před svým jmenováním působil R. Paul jako prezident a vrchní provozní ředitel organizační jednotky Compuware Covisint.

Compuware rovněž oznámil, že přijal Tanyu Heidelberg-Yopp na pozici viceprezidentky a speciální asistentky vrchního provozního ředitele, která bude zodpovědná přímo R. Paulovi. T. Heidelberg-Yopp přináší do Compuwaru svěží, kreativní a strategický přístup díky letům v právnických a obchodních pozicích ve společnostech MTV Networks, Diversified Entertainment a Motown Center.

Compuware dále jmenoval Davida McGuffieho prezidentem organizační jednotky Compuware Covisint. D. McGuffie bude zodpovědný za růst tržeb Covisintu a bude zodpovídat R. Paulovi.

„V Compuwaru zažíváme neuvěřitelné časy,“ řekl R. Paul. „Prodejní a servisní týmy mají veškerou technologii a nástroje, které potřebují pro růst tržeb a zisků a já si považuji za čest, že mohu tyto lidi vést. Tato firma a její lidé jsou příkladem vytrvalé a společné práce, aby dodali to nejlepší zákazníkům po celém světě.“

P. Karmanos řekl, že globální uvedení iniciativy Compuware 2.0 začne s uvedením R. Paula. „Bob v posledních několika měsících usilovně pracoval napříč podnikem, aby zajistil, že Compuware 2.0 bude mít svižný start,“ řekl P. Karmanos. „Celé představenstvo stojí za jeho strategickou vizí. Jedním z prvních požadavků je vytvoření organizační struktury, která je v souladu s touto vizí. To je to, co dnes oznamujeme.”

R. Paul přišel do Compuwaru v březnu 2004 prostřed­nictvím akvizice společnosti Covisint. Od tohoto okamžiku dovedl Covisint k významnému růstu a rozsáhlé expanzi do celé řady vertikálních odvětví. Do Covisintu nastoupil R. Paul v říjnu 2001 a hrál hlavní roli při restrukturalizaci společnosti. V současnosti používá infrastrukturu Covisint více než 45,000 organizací v automobilovém průmyslu, výrobě, zdravotnictví, státní správě a finančních službách.

Kromě R. Paula jsou přímo zodpovědní vrchnímu výkonnému řediteli P. Karmanosovi čtyři představitelé Compuwaru: Laura Fournier, výkonná viceprezidentka a vrchní finanční ředitelka, zodpovědná za finance, lidské zdroje a právo; Chris Bockhausen, vrchní IT ředitel; Denise Starr, vrchní ředitelka pro administrativu; a Andrew Hittle, viceprezident zodpovědný za transformaci podniku.

Vitalia.cz: Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Platební brány a EET? Stále s otazníkem

Platební brány a EET? Stále s otazníkem

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?