České Radiokomunikace získaly certifikát ochrany životního prostředí a bezpečnosti informací

7. 12. 2009

[Tisková zpráva] (Praha, 7. prosince 2009) – Společnost České Radiokomunikace a.s. v říjnu tohoto roku získala certifikát ISO 14001, který se týká ochrany životního prostředí a certifikát ISO 27001, který je zaměřený na řízení bezpečnosti informací. Od roku 2004 je držitelem certifikátu systému kvality ISO 9001.

Certifikaci prováděla mezinárodní firma SGS Czech Republic, která pomocí dvojstupňového auditu potvrdila, že společnost naplňuje nejen požadavky obou zmíněných norem, ale i související legislativy.

„České Radiokomunikace se tím zařadily mezi skupinu firem, které vlastní nejen certifikát systému kvality ISO 9001, ale i ISO 14001 a ISO 27001, čímž zaručují zákazníkům nejenom kvalitní služby, ale i služby, které respektují ochranu životního prostředí a ochranu důvěrných informací“, říká Kamil Levinský, ředitel pro transformaci Českých Radiokomunikací.

Certifikát ISO 14001 potvrzuje, že České Radiokomunikace mají vytvořen kvalitní systém ochrany životního prostředí a všechny jeho činnosti jsou v souladu s environmentální legislativou. Certifikací ISO 27001 demonstrují svým zákazníkům, že veškeré informace jsou vhodně ochráněny – ať už jsou uloženy na papíře nebo v elektronické podobě.

České Radiokomunikace a.s. působí na českém trhu již 45 let. Stabilitu společnosti dokazuje její silné finanční zázemí a zkušenosti nabyté během dlouhé doby činnosti. České Radiokomunikace a.s. jsou největším expertem na trhu vysílacích služeb a jako první v České Republice, spustily jak veřejné, tak komerční digitální televizní vysílání. České Radiokomunikace nabízejí také telekomunikační služby pro velkoobchodní a korporátní zákazníky. Společnost disponuje vlastní rozsáhlou páteřní sítí a díky silné vysílací infrastruktuře mohou České Radiokomunikace nabídnout zákazníkům i bezdrátové řešení, případně připojení blízkých lokalit pomocí optických vláken. Společnost poskytuje hlasové služby, vysoce kvalitní internetové připojení a datová řešení na základě individuálních požadavků zákazníků.

Digitální televizní vysílání bylo spuštěno v systému DVB-T na území Prahy již v roce 2000. Toto vysílání bylo označováno jako dočasný multiplex A a ke dni přechodu tohoto přechodného vysílání do finální sítě 2, činilo jeho pokrytí 42% obyvatelstva. České Radiokomunikace jsou operátorem komerčního multiplexu 2 a poskytovatelem vysílacích služeb pro multiplexy 1 a 3. K dnešnímu dni činí pokrytí digitálním vysíláním multiplexu 2 více než 60% obyvatelstva v celkem osmi lokalitách České republiky. Probíhající proces digitalizace vysílání bude završen v roce 2012, kdy bude na území České republiky vystavena digitální vysílací infrastruktura pokrývající až 99,6% populace digitálním pozemním televizním a rozhlasovým vysíláním.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu