Czech On Line se stal registrátorem

16. 10. 2003

Czech On Line se stal registrátorem

Praha (14. října 2003) – Czech On Line, a. s., dceřiná společnost Telekom Austria poskytující telekomunikační řešení a služby pro střední a velké firmy, podepsala smlouvu se sdružením CZ.NIC a získala status registrátora .CZ domén.

Czech On Line, a. s. zahájila registraci jako komerční registrátor v novém Decentralizovaném systému v úterý 14. října 2003 na serveru DOMENY.COL.CZ (http://domeny­.col.cz/).

„Czech On Line má mnohaleté zkušenosti s registrací a správou domén a proto nabízí jistotu stabilního a seriózního partnera“, komentuje změnu Richard Pinc, Business Services Director společnosti Czech On Line.

Registrace u Czech On Line bude nabízena za ceny nižší než u bývalého monopolního registrátora CZ.NIC. Poplatek za registraci nové domény byl stanoven na 600,–Kč a poplatek za roční vedení záznamu na 700,–Kč. Již druhá registrace je nabízena za výhodnější ceny.

Jednotlivci i společnosti si mohou tak jako doposud objednat kompletní registraci i správu domény nebo si svou doménu přes Czech On Line pouze registrovat s tím, že si správu domény zajistí vlastními silami.

Partnerům, kteří registrují 100 a více domén, poskytuje Czech On Line status subregistrátora. Subregistrátorům zprostředkuje přístup do centrálního registru přes svůj automatizovaný elektronický systém, a to za cenově výhodnějších podmínek. Partneři si tak mohou zvolit vlastní cenovou strategii pro své koncové zákazníky.

Současní majitelé domén, registrovaní přes Czech On Line, pocítí změnu pouze v tom smyslu, že jim budou účtovány nižší poplatky za již poskytované služby. Výhodné ceny se týkají i uživatelů, kteří si registraci převedou od jiného registrátora. Tento převod bude proveden zcela zdarma.

Aktuální informace o registraci CZ domén a ceník služeb je k dispozici na adrese: http://domeny­.col.cz/ nebo na telefonním čísle 800 880 800 (případně 246 000 222).

O společnosti:

Společnost Czech On Line, a. s. je předním alternativním poskytovatelem telekomunikačních služeb v České republice. Obchodní aktivity na tuzemském trhu zahájila v roce 1995. V červenci 2000 vstoupil do společnosti strategický partner Telekom Austria AG, který se stal stoprocentním vlastníkem společnosti.

Společnost Czech On Line poskytuje svým zákazníkům služby pod dvěma značkami Czech On Line a VOLNÝ.

VOLNÝ představuje připojení k internetu a celou řadu dalších on-line služeb určených pro koncové uživatele (B2C) – informační portál www.volny.cz, emailové služby, prostor pro umístění webových stránek a další.

Czech On Line (B2B) nabízí hlasové, internetové a datové služby a služby s přidanou hodnotou pro střední a velké společnosti v České republice. Firemním zákazníkům poskytuje speciální řešení dle jejich individuálních požadavků a přání.

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií