CZECHIA.COM nabízí doménu CZ za 190 Kč

[Tisková zpráva] (Brno, 24. 1. 2011) Společnost ZONER software zveřejnila na svých projektech CZECHIA.com a regZone.cz novou cenu domény CZ. Stalo se tak ještě před oficiálním zlevněním domény sdružením CZ.NIC.

Společnost ZONER software zlevnila od 20. 1. 2011 cenu české domény na 190 Kč bez DPH. Reaguje tak s předstihem na avizované snížení velkoobchodní ceny domény CZ od února 2011.

Zlevnění ceny před termínem oficiálního snížení je krok vstříc zákazníkům, kteří čekají na celoplošné zlevnění a chtějí ušetřit. Současně se zlevněním domén CZ došlo také ke snížení cen domén SK, EU, COM nebo domény INFO ve vybraných cenových úrovních.

Více informací o cenách najdete na http://www.czechi­a.com/

O společnosti ZONER software, a.s.

Společnost ZONER software, a.s. (www.zoner.eu), je největší český producent softwaru v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimédií a významný poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí.

Společnost provozuje své služby pod značkami Czechia (www.czechia.com), Zoner inShop (www.inshop.cz), regZone (www.regzone.cz), Zoner Photo Studio (www.zoner.cz), Cer­tifikační autorita Czechia (www.caczechi­a.cz), Interval­.cz (http://inter­val.cz), Zoner AntiVirus (www.zoneranti­virus.cz) a Zoner Press (www.zonerpres­s.cz). ZONER software patří mezi největší poskytovatele webhostingu v České republice, je akreditovaným registrátorem domén CZ a EU a v oblasti elektronické komerce je lídrem domácí­ho trhu.