„D-Link Business Energizer” přichází také do Čech a na Slovensko

[Tisková zpráva] Stát se filmovým agentem 007 „s povolením zabíjet” se vám asi nepodaří. Můžete se ale zapojit do bonusového programu „s povolením sbírat kredity“ a vyhrát originální hodinky Omega Seamaster ve stylu Jamese Bonda.

Praha 18. listopadu 2010 – Společnost D-Link, přední výrobce síťových
a komunikačních řešení, spustila svůj bonusový program „D-Link Business Energizer” ve spolupráci se všemi svými autorizovanými distributory. Až do 15. února 2011 se mohou specializovaní prodejci, zaměření na malé
a střední firmy, zapojit do boje o kredity. Účastníci budou dostávat kredity například za prodej produktů značky D-Link nebo za účast na akcích D-Linku. Jakmile prodejce nashromáždí 5 000 nebo více kreditních bodů, bude zařazen do slosování o hlavní cenu: originální hodinky Omega Seamaster ve stylu Jamese Bonda v hodnotě kolem 75 000 Kč. Specializovaní prodejci, kteří mají o tento bonusový program zájem, si mohou vyžádat podrobnější informace nebo se zaregistrovat na adrese www.dlink-energizer.cz.

„Specializovaní prodejci představují základ spokojenosti našich zákazníků,” vysvětluje Aleš Pícl, ředitel společnosti D-Link Česká republika, Slovensko
a Bulharsko. „Z tohoto důvodu je pro nás mimořádně důležité nabídnout našim partnerům více než jen neustálou podporu a rozsáhlé možnosti dalšího vzdělávání. Chceme odměnit také jejich věrnost D-Linku. Proto jsme velmi rádi, že spouštíme tento program společně s našimi distributory.”

Seznamte se: „D-Link Business Energizer”

Jakmile se účastníci zaregistrují v bo­nusovém programu „D-Link Business Energizer”, začne se jejich konto plnit získanými kredity. Specializovaní prodejci dostanou kredity během tříměsíční kampaně například za prodej produktů D-Link nebo zvýšení prodejů produktů výrobce v porovnání s předchozím rokem. Kredity může přinést také absolvování webových prezentací o řešeních D-Linku, stahování informačních materiálů nebo účast na vybraných akcích pořádaných D-Linkem nebo jeho distribučními partnery. Oceněny mohou být také přihlášené projekty s celkovou hodnotou alespoň 2 000 EUR. Schválené projekty nejenže naplní konta specializovaných prodejců kredity, ale prodejci získají navíc také 15% slevu podle objemu projektu. Kromě toho budou po dobu trvání programu „Business Energizer” losovány každý měsíc atraktivní výhry bez ohledu na aktuální stav kreditového konta prodejce.

Historie akce „D-Link Business Energizer”

Kampaň „D-Link Business Energizer” běží úspěšně v Německu od roku 2009. Tehdy začínal bonusový program pro specializované prodejce pouze s jedním distributorem. Díky velmi kladnému ohlasu od prodejců byla akce v roce 2010 rozšířena do Rakouska a Švýcarska. Počet distributorů zapojených do akce se od té doby zvýšil na 11.

Pro více informací  o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlin­kcz.

O společnosti D-Link

D-Link, který slaví v tomto roce 23 let „budování sítí pro lidi“, dosáhla pozice jednoho z předních dodavatelů síťových broadbandových digitálních prvků pro hlasovou a datovou komunikaci a řešení pro digitální domácnosti, malé a střední podniky či velké společnosti. Celosvětově dodává 21 % všech LAN přepínacích portů a před ním se drží již jen společnost Cisco. D-Link byl nedávno zahrnut do přehledu nejúspěšnějších světových společností působících v oblasti informačních technologií v BusinessWeek Magazine „Info Tech 100”.

D-Link má zastoupení  ve 20 zemích po celé Evropě s cen­trem v Londýně. Tento region je pro společnost strategicky důležitý a představuje jednu třetinu jejích globálních příjmů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).