D-Link ohlašuje nový bezdrátový 3G směrovač pro mobilní širokopásmový přístup přes vysokorychlostní sítě mobilních telefonů

[Tisková zpráva] Londýn 16. května 2006 - Společnost D-Link oznámila, že představí svůj bezdrátový 3G mobilní směrovač D-Link DIR-635 na akci „The Wireless Event“ (stánek 206), pořádané 17. a 18. května 2006 v londýnském výstavním centru Olympia.

Bezdrátový 3G mobilní směrovač D-Link DIR-635 nabídne předplatitelům bezdrátových telekomunikačních služeb možnost sdílet 3G bezdrátové širokopásmové připojení s rychlostí až 2,4 Mb/s se stanicemi, připojenými přes kabelovou ethernetovou nebo bezdrátovou 802.11g síť, v libovolném místě, kde je dostupný kompatibilní 3G signál mobilních operátorů. Bezdrátový 3G mobilní směrovač D-Link umožní běžným spotřebitelům a malým podnikům přístup z lokálních ethernetových a 802.11g sítí do vnějších rozsáhlých sítí (WAN).

Bezdrátový 3G mobilní směrovač D-Link DIR-635 bude vybaven vestavěným Cardbus slotem pro připojení bezdrátového 3G notebookového adaptéru pro EVDO, UMTS a HSDPA sítě. Směrovač bude mít také dva USB 2.0 porty, jeden pro bezdrátový širokopásmový přístup prostřednictvím 3G mobilního telefonu s USB připojením a druhý pro doplňkovou funkci tiskového serveru. Směrovač bude obsahovat vestavěný 10/100 Mb/s přepínač pro připojení až čtyř ethernetových síťových zařízení a také 802.11g přístupový bod pro podporu bezdrátové LAN. „Poskytování sdíleného širokopásmového přístupu postoupilo o krok dále, možnost získat tuto funkci prostřednictvím 3G sítí zvyšuje flexibilitu mobilních předplatitelů telekomunikačních služeb a představuje významnou obchodní příležitost pro mobilní operátory,“ prohlásil Balvinder Singh Phull, manažer marketingu komunikací D-Link pro Spojené království a Irsko. „Tento nový 3G směrovač má rozšířené funkce, které budou atraktivní pro mobilní uživatele i pro poskytovatele telekomunikačních služeb, kteří usilují o další rozšíření zdrojů svých příjmů.“

Bezdrátový 3G mobilní směrovač D-Link DIR-635 bude vybaven také pokročilými zabezpečovacími funkcemi, jako je WPA, podpora pro 802.1× a NAT firewall, aby chránil vaši síť. Funkce omezení přístupu zahrnuje filtrování URL a blokování domén, aby se uživatelé vaší sítě nedostali k zakázanému obsahu. Směrovač bude obsahovat také funkce časového rozvrhu, aby se zabránilo přístupu v době, kdy není síť pod dohledem.

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...