D-LINK OZNAMUJE PODPORU PLATFORMY NAP

15. 3. 2007

[Tisková zpráva] Praha, 14. března 2007: Společnost D-Link oznámila své zapojení do sítě partnerů podporujících platformu NAP (Network Access Protection).

NAP je bezpečnostní technologie zabudovaná do operačních systémů společnosti Microsoft Windows Vista a Windows Server „Longhorn“ umožňující zákazníkům lépe chránit síťové prostředky před útokem z napadených počítačů, a to na základě prosazování bezpečnostní politiky sítě. Technologie NAP firmy Microsoft je veřejně dostupná v rámci systému Windows Vista a rovněž se poskytuje vybraným partnerům a zákazníkům Beta 2 verze budoucího produktu Windows Server s kódovým označením „Longhorn“.

Podpůrné řešení firmy D-Link pro platformu NAP představuje propojení mezi klienty a servery kde je tato technologie používána.

„Firmu Microsoft těší, že společnost D-Link bude technologii Network Access Protection podporovat,” uvedl Mike Schutz, produktový manažer skupiny Security and Access Microsoft Corp. „Zákazníci budou moci s výhodou těžit z nejmodernější technologie zabezpečení díky přepínačům D-Link xStack, včetně typů DES-3500, DES-3800, DGS-3400 a DGS-3600, které technologii NAP používají.“

Přepínače řady xStack firmy D-Link jsou ideální pro použití ve firmách a jsou navrženy tak, aby splnily požadavky zákazníků na rychlost, snadnou správu a spolehlivé zabezpečení. Během posledních dvou let prodělaly přepínače xStack firmy D-Link značný posun vpřed, a to v segmentu firem i v oblasti telekomunikací, a získaly si uznání po celém světě.

Přepínače řady xStack se nabízí v rychlostech od 10/100 po Gigabit s vícevrstvou kvalitou služeb L2/L3, a představují tak komplexní řešení pro firmy. Všechny produkty řady xStack jsou vybaveny funkcemi pro řízení zabezpečení a pokročilými funkcemi QoS (Quality of Service ). Úlevou pro administrátory sítě bude uživatelsky příjemné rozhraní pro správu, které je pro řadu xStack k dispozici. Spojenectvím firem D-Link a Microsoft byla již tak bohatá funkční výbava produktů xStack dále posílena. V budoucnu D-Link rovněž začlení bezpečnostní produkty NetDefend do platformy Microsoft NAP, a tak dojde k dalšímu rozšíření bezpečnostního řešení firmy D-Link pro všechna zařízení, od počítačů koncových uživatelů po síťové brány. Přepínače D-Link xStack s podporou technologie Microsoft NAP udělí přístup hostitelskému systému v rámci sítě pouze tehdy, když vyhoví zásadám bezpečností politiky IT, jako je např. používání aktuálních antivirových signatur a bezpečnostních záplat operačního systému.

„Vedoucí pracovníci a manažeři CIO dnes hledají řešení komplexního zabezpečení koncových zařízení,“ uvedl Osbert Ong, produktový manažer D-Link pro Evropu. „Začleněním technologie NAP od firmy Microsoft do řešení D-Link nabídneme našim zákazníkům lepší zásady pro bezpečný přístup do počítačových sítí.“

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu