D-Link posiluje pozici svých východoevropských poboček

[Tisková zpráva] Jmenování nových ředitelů pomůže sblížit evropské pobočky společnosti D-Link

Praha 30. června 2010 – Společnost D-Link, přední výrobce síťových a komunikačních řešení, dnes oznámila restrukturalizaci svých poboček ve východní Evropě. Jejím cílem je posílení pozic na evropském trhu. Novým viceprezidentem pro střední a východní Evropu byl jmenován Thomas von Baross a rozšířeny byly i pravomoci Stefana Nordia, viceprezidenta společnosti D-Link pro jižní Evropu, který tak bude zodpovědný za chod poboček v dalších evropských regionech.

Thomas von Baross pracuje jako generální ředitel společnosti D-Link Central Europe od ledna roku 2005 a dosud byl zodpovědný za obchodní zastoupení společnosti v Německu, Rakousku a Švýcarsku. V nové pozici budou do jeho kompetencí patřit i aktivity poboček v Bulharsku, Polsku, Rumunsku, České republice, Maďarsku a na Slovensku. Tím přebírá dosavadní kompetence pana Romana Napieraly, oblastního ředitele společnosti D-Link pro východní Evropu a národního ředitele pro Polsko, který společnost opouští. Vedení ostatních místních poboček zůstává beze změn.

Stefano Nordio nastoupil do společnosti D-Link v roce 1999 a od roku 2001 je zodpovědný za chod poboček společnosti v Itálii, Řecku, Španělsku, Francii a Portugalsku. V rámci oznámené restrukturalizace bude mít nyní v kompetenci i Albánii, Bosnu a Hercegovinu, Chorvatsko, Makedonii, Černou Horu, Srbsko a Slovinsko.

Pánové von Baross a Nordio budou přímo podřízení Kevinu Wenovi, prezidentovi společnosti D-Link Europe, který prohlásil: „Nová struktura naší společnosti nám umožní mnohem rychleji a pružněji fungovat po celé Evropě, protože značně sblíží jednotlivé evropské pobočky. Díky tomu budeme moci lépe využívat úspěšné obchodní a marketingové aktivity a přizpůsobovat je každé konkrétní zemi. Při rozšiřování poboček společnosti D-Link ve střední a jižní Evropě dosáhli Thomas i Stefano značných úspěchů a já jsem si jist, že nám jejich zkušenosti pomohou dále posilovat pozici naší společnosti a také rozšiřovat informovanost o našich síťových řešeních pro koncové zákazníky napříč celou Evropou.”

Výše popsané změny nebudou mít vliv na místní vedení poboček společnosti D-Link.

O společnosti D-Linkbr />D-Link, který slaví v tomto roce 23 let „budování sítí pro lidi“, dosáhla pozice jednoho z předních dodavatelů síťových broadbandových digitálních prvků pro hlasovou a datovou komunikaci a řešení pro digitální domácnosti, malé a střední podniky či velké společnosti. Celosvětově dodává 21 % všech LAN přepínacích portů a před ním se drží již jen společnost Cisco. D-Link byl nedávno zahrnut do přehledu nejúspěšnějších světových společností působících v oblasti informačních technologií v BusinessWeek Magazine „Info Tech 100”.

D-Link má zastoupení ve 20 zemích po celé Evropě s centrem v Londýně. Tento region je pro společnost strategicky důležitý a představuje jednu třetinu jejích globálních příjmů.

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi