D-Link představuje budoucnost komunikací akci Intel Channel Conference

3. 5. 2006

[Tisková zpráva] Praha, 24.dubna 2006: Společnost D-Link představí nejnovější síťová a komunikační řešení pro domácnosti a malé a střední firmy na Intel Channel Conference 2006. Tato jarní akce, která začíná 25. dubna, je pro společnost příležitostí ukázat možnosti nových bezdrátových a VoIP řešení pro obchodní aktivity. V průběhu 2 měsíců se D-Link setká se svými současnými a potenciálními partnery v téměř 30 městech ve střední a východní Evropě, kde jsou pořádány akce Intel Channel Konference. V České republice proběhne setkání 24. května v Praze a 30. května v Brně.

Jako dobře známý výrobce bezdrátových zařízení představí společnost D-Link svoje směrovače a adaptéry pro připravovaný standard 802.11n, který má přinést extrémně vysoký výkon, rychlost a QoS. Tato technologie se chystá být důležitým milníkem pro Wi-Fi komunikaci, zejména díky nabízené rychlosti a stabilitě na úrovni klasické kabelové LAN.

Standard 802.11n bude podporovat rychlosti přenosu 300 Mb/s a vyšší díky technologii vícenásobných inteligentních antén, vícenásobným nezávislým tokům dat a zdokonaleným kódovacím technikám a bude mít větší dosah a lepší pokrytí ve srovnání s dosavadními bezdrátovými produkty. Účastníci akcí ICC budou mít možnost dozvědět se vše podstatné o novém standardu a technologii.

D-Link představí také podnikatelský potenciál svojí nové rodiny produktů pro telefonování přes Internet (VoIP). Podle studie IDC bude počet provolaných VoIP minut v tomto roce trojnásobný ve srovnání s rokem 2005. Tato technologie se stává volbou pro podniky a spotřebitele, kteří se snaží snížit svoje náklady na telefonování.

Společnost D-Link právě zkonstruovala rozsáhlou řadu VoIP zařízení, obsahující adaptéry, směrovače, bezdrátové směrovače, telefony a multifunkční zařízení pro malé a střední podniky. Během Intel Channel Conference budou manažeři D-Link prezentovat řešení, produkty, obchodní příležitosti pro prodejce a prodejní model společnosti.

„ICC je nejlepší příležitostí, jak společně s firmou Intel ukázat partnerům, o jaké technologie by se měli dnes a zítra zajímat, aby rozvíjeli svoje podnikání,“ říká Roman Napierala, generální ředitel D-Link Eastern Europe. „Když pracujete v oboru IT, musíte být ve získávání vědomostí vždy o krok napřed. D-Link, jako lídr v oblasti sítí, chce předat partnerům důležité informace a orientovat je na budoucí vývoj“, pokračuje Napierala.

D-Link je stejně jako Intel členem Digital Living Network Alliance (DLNA) – organizace zahrnující všechny oblasti CE a počítačového průmyslu, které vyvíjejí standardy pro zvýšení kompatibility zařízení.

Vitalia.cz: Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO