D-Link dále zvyšuje počet svých řiditelných přepínačů s certifikací IPv6 Ready Fáze 2

[Tisková zpráva] Praha 4. listopadu 2009 - D-Link, dodavatel end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, oznamuje, že jeho řady přepínačů D-Link xStack DGS-3400, xStack DES-3200, xStack DES-3528/52 a DES-7200 získaly od organizace IPv6 Forum certifikační logo „IPv6 Ready fáze 2″ (zlaté). Tyto řady přepínačů se tak připojují ke skupině přepínačů D-Link xStack DGS-3200 a xStack DGS-3600, které získaly tuto certifikaci začátkem tohoto roku. Tato certifikace potvrzuje závazek společnosti D-Link dodávat špičkové síťové produkty s nejvyšším stupněm interoperability a zabezpečení, a zároveň vycházet vstříc rostoucím požadavkům firemního a veřejného sektoru na podporu funkcí protokolu IPv6.

Sada testů pro získání loga „IPv6 Ready” byla pro fázi 2 výrazně rozšířena. Ve srovnání s fází 1 se rozšiřuje okruh testů kompatibility s klíčovými protokoly IPv6 a jsou přidány nové rozšířené kategorie testů. Získání loga „IPv6 Ready fáze 2″ znamená, že přepínače řady xStack DGS-3400, xStack DES-3200, xStack DES-3528/52 a DES-7200 splnily všechny požadavky organizace IPv6 Forum na kompatibilitu a interoperabilitu. Přepínače jsou schopny nejen pracovat s IPv6, ale dokážou také spolupracovat se standardizovanými produkty jiných výrobců, které podporují funkce IPv6. Certifikace IPv6 fáze 2 navíc zaručuje uživatelům úsporu nákladů spojených s přechodem z IPv4 na IPv6 zařízení.

„Rostoucí počet přepínačů s certifikací IPv6 fáze 2 v portfoliu společnosti D-Link má zdůraznit náš závazek poskytovat našim zákazníkům špičkovou technologii pro jejich sítě bez zatížení jejich rozpočtů,“ vysvětluje uvádí Aleš Pícl, ředitel společnosti D-Link Česká republika.

Podle posledních odhadů pro toto odvětví se zásoba nových IPv4 adres, dostupných z regionálních internetových registrů, vyčerpá v roce 2011. IPv6 řeší tento problém zvýšením zásoby nových IP adres pomocí rozšířeného 128bitového adresování. IPv6 obsahuje také zabezpečovací funkce a rozšíření pro správu sítě a mobilitu, a proto požadavky vládních organizací, vzdělávacích zařízení a firemního sektoru na podporu IPv6 neustále rostou.

Přepínače řady D-Link xStack DGS-3400, xStack DES-3200, xStack DES-3528/52 a DES-7200 přinášejí firmám a vertikálním trhům L2/L3 gigabitové řešení. Všechny nabízejí mnoho funkcí pro správu, robustní zabezpečení a vysokou spolehlivost sítě. Dokážou pracovat v existujících IPv4 sítích a pak jednoduše přejít na IPv6, aby ochránily investice uživatelů při budoucích upgradech sítí, když nastane potřeba lepšího zabezpečení a většího adresového prostoru. Podpora nejnovějšího technologie IPv6 multicast navíc umožňuje maximální využití hardwarového výkonu. D-Link bude i nadále pokračovat v soustředění svých zdrojů a úsilí na získání certifikace IPv6 Ready fáze 2 pro ještě širší škálu svých produktů.

Pro více informací o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlin­kcz.

O společnosti D-Link
D-Link, který slaví v tomto roce 23 let „budování sítí pro lidi“, dosáhla pozice jednoho z předních dodavatelů síťových broadbandových digitálních prvků pro hlasovou a datovou komunikaci a řešení pro digitální domácnosti, malé a střední podniky či velké společnosti. Celosvětově dodává 21 % všech LAN přepínacích portů a před ním se drží již jen společnost Cisco. D-Link byl nedávno zahrnut do přehledu nejúspěšnějších světových společností působících v oblasti informačních technologií v BusinessWeek Magazine „Info Tech 100“.

D-Link má zastoupení ve 20 zemích po celé Evropě s centrem v Londýně. Tento region je pro společnost strategicky důležitý a představuje jednu třetinu jejích globálních příjmů.

O organizaci IPv6 Forum:
IPv6 Forum je celosvětové společenství, které poskytuje technickou pomoc a služby pro zavádění IPv6. Program IPv6 Ready, který vytvořilo toto fórum, je program pro testování kompatibility a interoperability, jenž má zákazníky ubezpečit, že protokol IPv6 je v současné době funkční a připraven k použití.

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání