D-Link uvádí na trh kompletní řadu 3G kompatibilních zařízení

11. 2. 2010

[Tisková zpráva] Nová rodina 3G produktů D-Link, tvořená 3G směrovači a adaptéry, umožňuje domácí i firemní využití

Praha 11. února 2010 – D-Link, dodavatel end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, jako reakci na rostoucí požadavky uživatelů na okamžitý přístup k internetu v libovolném místě oznámil, že začne uvádět na trh širokou škálu 3G produktů. Toto nová rodina produktů obsahuje zařízení, která nabízejí nadstandardní bezdrátové funkce a mobilitu.

Kevin Wen, prezident D-Link Europe, ve svém komentáři k uvedení nového produktu řekl: „Jsme hrdí, že máme kompletní portfolio 3G produktů, které přitahuje zájem obchodníků i poskytovatelů mobilních širokopásmových služeb. Vycházíme tím vstříc současnému životnímu stylu, který je nyní tak závislý na internetu. Nová řada výkonných a přenosných zařízení D-Link umožní, aby uživatelé získali bezdrátové připojení všude, kde to potřebují. U 3G produktů D-Link lze navíc použít libovolnou SIM kartu bez ohledu na síťového operátora, takže je může bez problémů používat každý.”

DIR-457 myPocket – 3G HSDPA směrovač
DIR-457 je mobilní směrovač kapesní velikosti, ideální pro přístup k internetu na cestách. Nabízí rychlost stahování dat až 3,6 Mb/s. Jeho tenká konstrukce a dvouhodinová výdrž baterie při přenosu dat z něj dělají mimořádně vhodné zařízení pro každou příležitost, například na lodi, chatce na pláži nebo při putování s batohem na zádech. Je to také výborný způsob, jak zajistit 3G konektivitu pro herní a mediální zařízení, která mají vestavěné Wi-Fi připojení, například iPod Touch nebo Nintendo DS. Dále je k dispozici slot čtečky Micro SD karet pro doplňková výměnná paměťová média. Koncová cena je 3 790 Kč bez DPH.

DWM-152 – 3G HSDPA USB adaptér
Tento HSDPA USB adaptér se dá připojit k počítači a umožňuje získat po celém světě přístup k mobilním 3G širokopásmovým sítím a přenášet data, streamovat média nebo posílat SMS zprávy. Adaptér je možné použít také spolu s některým kompatibilním směrovačem D-Link jako modem pro sdílení 3G připojení mezi několika počítači a dalšími zařízeními s podporou Wi-Fi. Koncová cena je 1 549 Kč bez DPH.

DIR-412 – 3G bezdrátový směrovač
DIR-412 je kompaktní 3G směrovač, ideální pro mobilní přístup k internetu, který je možné používat doma spolu s doposud využívanou širokopásmovou službou nebo i na místech, kde není běžný širokopásmový přístup k dispozici, například v apartmá na dovolené. DIR-412 podporuje také funkci překonání výpadku WAN, která zajišťuje nepřetržité spojení tak, že při výpadku WAN připojení připojuje uživatele automaticky k 3G síti pomocí externího USB adaptéru . Nyní jsou ve vývoji také 4G adaptéry, které jsou s tímto směrovačem kompatibilní. Jde tedy o ideální řešení i do budoucna.

DIR-455 3G – HSDPA mobilní komunikační směrovač
DIR-455 byl navržen speciálně pro firemní použití. Poslouží tam, kde není k dispozici běžný širokopásmový přístup k internetu, nebo jako výkonná záloha pro případ výpadku normálně používané síťové služby. Řešení nabízí všechny funkce tradičního ethernetového směrovače spolu s funkcí překonání výpadku WAN pomocí 3G sítě. Nabízí také telefonní port pro připojení standardního analogového telefonu. Je ideální pro vzdálené nebo nově zřizované kanceláře, které si potřebují vytvořit dočasnou bezdrátovou síť.

Pro více informací o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlin­kcz.

O společnosti D-Link
D-Link, který slaví v tomto roce 23 let „budování sítí pro lidi“, dosáhla pozice jednoho z předních dodavatelů síťových broadbandových digitálních prvků pro hlasovou a datovou komunikaci a řešení pro digitální domácnosti, malé a střední podniky či velké společnosti. Celosvětově dodává 21 % všech LAN přepínacích portů a před ním se drží již jen společnost Cisco. D-Link byl nedávno zahrnut do přehledu nejúspěšnějších světových společností působících v oblasti informačních technologií v BusinessWeek Magazine „Info Tech 100“.

D-Link má zastoupení ve 20 zemích po celé Evropě s centrem v Londýně. Tento region je pro společnost strategicky důležitý a představuje jednu třetinu jejích globálních příjmů.

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon