Dárkoviny.cz: první nezávislá databáze tipů na dárky

[Tisková zpráva] Společnost xBizon, s.r.o., provozovatel internetových magazínů Nazeleno.cz (www.nazeleno.cz) a Napalubu.cz (www.napalubu.cz), spouští k dnešnímu dni nový server Dárkoviny.cz, jediný nezávislý portál pro výběr dárků na českém internetu. Vedle stovek originálních tipů přináší Dárkoviny také unikátní funkci, díky které nikdy nezapomenete na výročí svých blízkých.

Cílem serveru Dárkoviny (www.darkoviny.cz) je nabídnout uživatelům internetu největší online databázi dárků. Hlavním kritériem při výběru dárku je jejich originalita, každý jednotlivý tip na stránkách Dárkoviny.cz je opatřen detailním popisem včetně hodnocení redakce i návštěvníků.

Jan Morkes, media manager společnosti xBizon, s.r.o., k tomu dodává: „Na českém internetu se můžete setkat s řadou serverů, které svým návštěvníkům přináší tipy na dárky. Naprostá většina z nich je však skrytě propojena s konkrétním e-shopem či agenturou. Informační hodnota takového webu se pak více či méně rovná nule, stejně tak chybí jakákoliv další aktualizace nebo rozšíření počtu tipů na dárky“. Dárkoviny jdou proto odlišnou cestou, když zdůrazňují svou obsahovou nezávislost a přidávají řadu bonusů navíc.

„Cílem Dárkovin je veškeré tipy na dárky přinášet v takové formě, aby měl návštěvník možnost snadno si vybrat. To zahrnuje několik jednoduchých způsobů, jak si může výběr dárků vhodně upravit,“ dodává. Návštěvníkovi je proto k dispozici množství filtrů pro zpřesnění jeho vyhledávání, může také využít hodnocení redakce a návštěvníků pro rozpoznání skutečně zajímavého tip na dárek. Po zaregistrování se mu také aktivuje funkce emailových upomínek, které mu připomenou každý svátek či výročí jeho blízkých – a samozřejmě zdarma přidají tip na originální dárek.

Server Dárkoviny.cz slibuje svým návštěvníkům vedle neustálého rozšiřování databáze také vytváření speciálního obsahu pro každý významný svátek. „Aktivní vyhledání nových tipů je naše priorita. Chystáme proto speciální úpravy webu ke každému zajímavému svátku, k tomu přidáváme také konkrétní články a tipy např. jak dárek zabalit, čemu se při jeho koupi vyvarovat apod. Další funkce jsou v přípravě a spustíme je na podzim,“ slibuje Michal Kašpárek, šéfredaktor serveru.

Více informací o serveru Dárkoviny.cz naleznete na stránkách www.dárkoviny.cz.

O společnosti xBizon, s.r.o.
xBizon, s.r.o. je mladá společnost odborníků z oblasti médií, orientující se na tvorbu originálních internetových projektů. Návštěvníkům našich webu předkládáme netradiční mediální projekty, které přináší nový pohled na danou problematiku, stejně jako portály z oblasti služeb, které v České republice doposud chybí.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Lupa.cz: Co se dá měřit přes Internet věcí

Co se dá měřit přes Internet věcí

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy