Data od T-Mobile – výrazné snížení cen

16. 8. 2010

[Tisková zpráva] Internet na cesty již od 399 Kč. Zdvojnásobení FUP limitů. Balíček 3v1 nabízí dva internetové tarify za cenu jednoho.

Praha, 16. srpna 2010 – Novou podobu datových tarifů a balíčků pro surfování v mobilu přichystal T-Mobile pro své zákazníky od dnešního dne. Pro klienty je připraveno výrazné snížení cen či zdvojnásobení FUP limitů u vybraných datových zvýhodnění. V rámci balíčku 3v1 pak zákazníci vedle mobilního hlasu získají jak DSL, tak mobilní internet za cenu jednoho.

„U nových tarifů jsme se zaměřili především na jednoduchost. Zákazník se nemusí starat o to, jakou technologii či internetový protokol používá, jestli surfuje nebo stahuje e-maily. Vše bude pokrývat jedna platba,“ vysvětluje Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile, a doplňuje: „Navíc nabídneme uživatelům tarifů Internetu na cesty datový limit až 30 GB, takže uspokojíme i nejnáročnější uživatele.“

Internet v mobilu
Nabídka tří balíčků pro surfování v mobilu s využitím technologií GPRS/EDGE/3G je určena tarifním zákazníkům. Aktivovat ji lze na dobu neurčitou nebo až s dvacetiprocentní slevou na dobu určitou (12 a 24 měsíců). Nejlevnější Internet v mobilu Standard tak lze na měsíc pořídit již za 110 korun včetně DPH. Výrazného zlevnění se dočkal Internet v mobilu Premium, který nahradí v nabídce stávající zvýhodnění Internet+. Nově zákazníci zaplatí 499 korun s DPH měsíčně, v případě dvouleté varianty ještě o stokorunu méně. Hodnoty FUP jsou nastaveny tak, aby vyhovovaly i náročným uživatelů. T-Mobile si je vědom rostoucího počtu chytrých telefonů v síti a v případě potřeby je připraven stanovené limity dále upravovat. Třetí z uváděných tarifů – Internet v mobilu Klasik – je určen především firemním zákazníkům a nabízí 200 MB již od 178,80 Kč při uzavření smlouvy na 24 měsíců.

Balíčky Internet v mobilu Standard, Klasik a Premium navazují na stávající řadu Surf+, Surf&Mail+ a Internet+. Zákazníci, kteří je užívají ve variantě na dobu neurčitou, mohou kdykoliv přejít na aktuálně nabízená zvýhodnění.

T-Mobile - nové tarify

Poznámka: ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH. Po překročení FUP limitu je snížena přenosová rychlost.

Internet na cesty – Standard, Premium
Zájemci o surfování mimo domov či kancelář využívající mobilní připojení v kombinaci s notebookem mají od včerejšího dne k dispozici dva tarify: Internet na cesty Standard a Premium. Prvně jmenovaný je k mání již od 399 korun s DPH měsíčně v případě tříleté smlouvy. Varianta na dobu neurčitou vyjde na 499 korun s DPH. Bezkonkurenční nabídkou je pak tarif Internet na cesty Premium s velkorysým FUP 30 GB.

Oba tarify lze využít s jakoukoliv dostupnou datovou technologií v síti T-Mobile: EDGE, UMTS FDD (3G) a TDD (Internet 4G). Zákazník může volit ze tří typů koncových zařízení – na výběr má datovou kartu, USB stick či USB modem.

T-Mobile - nové tarify

Poznámka: ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH. Po překročení FUP limitu dochází ke snížení přenosové rychlosti.

Stávající datové paušály (Internet Basic, Internet Standard, Internet Premium) již nebude možné aktivovat. Zákazníkům, kteří je používají, zůstanou zachovány, dokud se sami nerozhodnou pro změnu na jiný tarif.

Balíčky 2v1 a 3v1
Zvýhodnění 2v1 pro volání a pevný internet v rámci jednoho paušálu je všeobecně známé. Nyní se nabídka rozšiřuje i na ryze mobilní 2v1. Balíček spojuje Internet na cesty Standard a libovolný hlasový tarif. Pokud je zákazníkův měsíční paušál za hlas vyšší než 600 korun s DPH, bude mít mobilní internet o 200 korun levnější. Místo 449 korun s DPH (cena při uzavření závazku na 24 měsíců), jej tak v balíčku bude stát jen 249 korun s DPH.

Úplnou novinkou je pak balíček 3v1. Ten je kombinací mobilního hlasu, pevného a mobilního internetu. Pokud si zákazník ke svému hlasovému tarifu přidá Internet ADSL Standard bez pevné linky a Internet na cesty Standard, může podle výše měsíčního paušálu ušetřit 359, respektive 449 korun měsíčně. Tedy přesně částku, kterou by stál samostatně mobilní internet. Balíček 3v1 tak přináší možnost využívat dva internetové tarify za cenu jednoho.

T-Mobile - nové tarify

Poznámka: ceny jsou uvedeny včetně DPH. Po překročení FUP limitu dochází ke snížení přenosové rychlosti.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!