DataScript potvrzuje partnerství se společností Symantec

27. 5. 2010

[Tisková zpráva] DataScript je jediným autorizovaným partnerem pro školení produktů Symantec v České republice

Praha, 27. května 2010 – Společnost DataScript s.r.o., odborné vzdělávací a tréninkové centrum, oznamuje získání statusu autorizovaného dodavatele školení Symantec na úrovni Symantec Authorized Education Delivery Partner. DataScript je i nadále jediným autorizovaným tréninkovým partnerem společnosti Symantec v České republice. Obchodním partnerem společnosti Symantec na českém trhu jsou také Servodata a.s., mateřská společnost školicího centra DataScript.

„O produktová školení Symantec je konstantě velmi vysoký zájem, proto si moc ceníme důvěry, kterou do nás společnost Symantec vkládá,“ dodává Iveta Babulenková, ředitelka společnosti DataScript. „V současné době jsou mezi IT profesionály nejvíce populární kurzy k nejnovějším verzím oblíbených produktů Backup Exec a NetBackup.“

Jako autorizovaný tréninkový partner poskytuje DataScript celou škálu vzdělávacích programů na produkty Symantec ve vlastních školicích prostorách i přímo u zákazníka. Školicí materiály k nejnovějším produktům Symantec pro rok 2010 byly představeny již během Symantec City Tour 2010. Zároveň byl spuštěn i nový školicí web v českém jazyce.

Od získání statusu autorizovaného tréninkového partnera vyškolil DataScript desítky Symantec IT profesionálů a to zejména na produkty Backup Exec, NetBackup a Symantec Enterprise Protection. Pro produkty z řady Veritas realizuje DataScript např. kurzy Veritas Storage Foundation 5.1 for Solaris a Veritas Cluster Server 5.1 for Solaris. Připravovanou novinkou jsou autorizovaná školení na produktovou řadu Altiris, především na populární řešení Client Management Suite.

Mezi oblíbené vzdělávací programy společnosti Symantec patří zejména:

• Symantec NetBackup 7.0 for Windows/Unix: Administration – kurz zaměřený na obecné principy fungování NetBackup, tvorbu, implementace a strategii storage managementu.
  • Symantec Endpoint Protection 11.0 MR4: Administration – kurz zaměřený na administraci síťové a IT bezpečnosti a systémovou administraci, odborně spojenou s navrhováním, implementací a sledováním antiviru a antispyware a řešením klientských firewallů.
  • Symantec Enterprise Vault 8.x for Exchange: Administration – kurz určený pro systémové administrátory, kteří jsou pověřeni instalací, správou, integrací a monitorováním výkonu Enterprise Vault.
  • Symantec Backup Exec 2010: Administration – kurz zaměřený na instalaci a konfiguraci Backup Exec pro Windows servery; učí vytvářet pravidla pro zálohování, spouštět, tvořit a obnovovat backup úlohy, věnuje se také pokročilejším tématům jako správě databáze, pokročilému nastavení Backup Exec, používání remote agentů k záloze Windows, Linux a Unix serverů, a obsahuje rovněž detailní přehled Backup Exec System Recovery).

O společnosti DataScript
DataScript s.r.o., dceřiná společnost Servodata a.s., je jediným autorizovaným tréninkovým partnerem společnosti Symantec v České republice. Nabízí mimo jiné také status certifikovaného školicího partnera Red Hat a poskytuje technologická školení na produkty RHEL, JBoss, Java, JEE, MySQL a EMC.

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky