David Small, nový vice president partnerského kanálu a obchodu v sektoru SMB pro EMEA region

[Tisková zpráva] Praha, 6. ledna 2011 – Společnost McAfee Inc. (NYSE:MFE) oznamuje jmenování nového vice presidenta pro partnerský kanál a obchodní aktivity v SMB sektoru. David Small bude zodpovědný za EMEA region, tzn. Evropa, Střední Východ a Afrika. Jeho zázemím budou kanceláře McAfee v Corku, Irsko.

David Small přichází  do McAfee z firmy Juniper Networks, kde zastával pozici vice presidenta prodejní partnerské sítě.

David se připojil k Juniperu díky akvizici společnosti Netscreen v únoru 2004, ve které  byl zodpovědný taktéž partnerský kanál. Na pozici Vice Presidenta pro partnerský kanál byl jmenován v dubnu 2006, když  se před tím zasazoval o rozvoj partnerského kanálu, implementaci strategií. Ještě předtím pracoval pro společnost Trinagy, kterou získala firma HP a také pro XCel Communications koupenou Nortelem.

O společnosti McAfee

Společnost McAfee se sídlem v Santa Clara (Kalifornie) je největší společností specializovanou na bezpečnostní technologie. McAfee dodává proaktivní osvědčená řešení a služby, které chrání systémy, sítě a mobilní zařízení po celém světě, poskytuje uživatelům možnost se bezpečně připojovat na Internet, bezpečně prohlížet web či zde nakupovat. Společnost McAfee za podpory své bezkonkurenční sítě informací o hrozbách Global Threat Intelligence vytváří inovační produkty, které umožňují domácím uživatelům, firmám, veřejnému sektoru a poskytovatelům služeb zajistit soulad s regulačními požadavky, chránit data, předcházet výpadkům, identifikovat zranitelnosti a průběžně sledovat a zdokonalovat jejich bezpečnost. Společnost McAfee zajišťuje bezpečnost vašeho digitálního světa. http://www.mca­fee.com .