Denik.cz v novém

[Tisková zpráva] WDF – Web Design Factory vytvořila pro společnost Vltava-Labe-Press, a.s. novou podobu zpravodajského portálu Deník.cz www.denik.cz, a jeho 73 regionálních verzí, jako je např. www.prazsky.denik.cz. Zcela nová tvář Deníku online je nyní přehlednější a přináší mnoho nových interaktivních možností.

Praktické informace (Přesný čas, Svátky, Počasí, Doprava, TV program) jsou nyní k nalezení ve novém boxu Denního servisu přímo na homepage. Navigace jednoduše rozděluje informace pro celou ČR a svět od zpráv přímo z vašeho regionu a zároveň umožňuje snadné přecházení mezi jednotlivými regiony. Unikátní je zpracování ePaperu – tištěné podoby všech Deníků k prohlédnutí na webu. Větší prostor je otevřen multimediálním prvkům – fotografie, videa i audiokomentáře jsou prezentovány ve speciálním Mediaboxu. Nový Deník je také blíž svým čtenářům a komunikuje s nimi pomocí speciálních rubrik (Čtenáři píší, Blogy, Nástěnka). Pokud tedy hledáte informace nejen ze všech koutů naší republiky, denik.cz je ta nejlepší volba!