Denně se na Bonus.cz uskuteční až 50 tisíc příhozů

[Tisková zpráva] Bonus.cz, aukční server využívající systému placených příhozů, završil

18. července jeden rok fungování. Svým uživatelům nabídl při této příležitosti celou řadu speciálních aukcí včetně dražby populárního Apple iPadu. U nás stále těžko dostupný přístroj v hodnotě přes 17 000 korun se na Bonus.cz vydražil za pouhých 2500 Kč.

V prvním roce fungování Bonus.cz proběhlo na tomto aukčním serveru přes 16 tisíc aukcí a 5 479 vítězů v nich získalo zboží v hodnotě přesahující 61 milionů korun.

Společný projekt firem CoMoGa a Tiscali Media se tak stal největším zábavně-nákupním portálem v České republice. Jeho uživatelé tvoří pestrou komunitu a neváhají zveřejňovat své fotografie a výhry na blogu blog.bonus.cz či na svých soukromých stránkách na Facebooku. Tím pomáhají dokazovat fakt, že aukce na Bonus.cz jsou transparentní, a že šanci zvítězit má skutečně každý.

„Neschováváme se za nepřehledná pravidla nebo nejasnou vlastnickou strukturu. Nedávno jsme oficiálně vstoupili také na Slovensko,“ říká Ondřej Průša, ředitel Bonus.cz.

V rámci oslav prvního roku fungování serveru se Bonus.cz rozhodl odměnit uživatele víkendem plným netradičních aukcí. K dispozici tak byla například aukce o populární tablet Apple iPad, který se v ČR a SR stále oficiálně neprodává. V aukci zvítězil uživatel s přezdívkou Kon_Drtic a k získání tohoto technologického šperku mu stačilo investovat pouhých 312 příhozů. iPad jej díky tomu namísto více jak 17 tisíc korun stál pouhých 2500 Kč!

Mezi další mimořádné aukce patřila například dražba soukromé oslavy na počet Bonusu. Její vítěz mohl utratit v jakékoliv restauraci v ČR nebo na Slovensku až deset tisíc korun a Bonus mu pak tuto útratu proplatí. Mnoho uživatelů zaujala také novinka v podobě takzvaných Jackpot aukcí, ve kterých se hodnota draženého předmětu (v tomto případě investičního virtuálního zlata) zvedá společně s příhozy všech uživatelů.

„Neustále se snažíme zavádět do našich aukcí nové prvky. Nechceme lidi nudit, ale bavit, takže nesmíme zůstat stát na místě, ale nabízet věci a funkce, které budou udávat na poli aukcí s placeným příhozem směr,“ dodává po prvním roce fungování projektu Ondřej Průša.

O Bonus.cz
Bonus.cz je internetový aukční server nabízející aukce s placeným příhozem. Nabízí hry o nové zboží se zárukou, které je ve většině případů doručitelné do několika pracovních dnů. Průměrná úspora vítěze, včetně ceny utracených bonů, dosahuje až 79 %.

Jak Bonus.cz funguje?
Uživatel se musí nejprve zaregistrovat a založit si tak svůj osobní účet. Poté se může přihlásit a vybavit se zásobou bonů (virtuální měna). Pomocí nich pak lze přihazovat v aukcích a získat tak zboží. Hodnota bonu je 8 Kč, při nákupu většího množství bonů nebo při využití bonusů může uživatel získat další bony zdarma a cena se může dostat až na 4 Kč.

Po provedení příhozu systém odečte z uživatelova konta jeden bon. Zároveň je prodloužen čas zbývající do ukončení aukce. Zboží získá ten, koho nikdo další nepřehodí.

Bony je možné zakoupit pomocí platební karty, převodem na účet, službami Paypal, Paysec, Premium SMS, SuperCash, eKonto, Moje Banka nebo dobírkou.

Bonus.cz je službou, která chce na českém internetu působit dlouhodobě, a proto dbá, aby každý souboj o zboží byl férový. Pravidlně zasahuje proti spolupráci více účtů a dává tak šanci samostatným dražitelům.

TISCALI MEDIA, a.s., je provozovatelem portálu www.Tiscali.cz , který je významným hráčem českého internetového trhu s širokým spektrem služeb a dlouholetou tradicí. Do jeho portfolia patří zejména servery www.Dokina.cz ,www.Games.cz , www.Bonus.cz , www.Osobnosti.cz , www.HudebniSku­piny.cz , www.Doktorka.cz , www.SportStream.cz , www.NasePenize.cz . V České republice osloví měsíčně až 1,6 milionu unikátních uživatelů (RU, NetMonitor). Společnost TISCALI MEDIA, a.s., vznikla odštěpením od TISCALI Telekomunikace ČR, s.r.o.

Aukční server Bonus.cz provozuje TISCALI MEDIA, a.s. se společností společností CoMoGa s.r.o.

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst