DIR-655 prošel úspěšně certifikačním programem Wi-Fi Alliance

[Tisková zpráva] Označení „WI-FI CERTIFIED 802.11n Draft 2.0“ bylo uděleno za součinnost s jinými zařízeními, dodržování bezpečnostních protokolů a zpětnou kompatibilitu se staršími generacemi.

Praha, 6. srpna 2007 – Společnost D-Link, dodavatel end-to-end síťových řešení pro domácnosti i velké podniky, získala certifikace udělené sdružením Wi-Fi Alliance, které oficiálně uznaly bezdrátový N gigabitový směrovač D-Link DIR-655 za Wi-Fi CERTIFIED 802.11n draft 2.0 produkt. Toto označení zaručuje součinnost mezi 11n produkty, dodržování bezpečnostních protokolů a zpětnou kompatibilitu s předchozími generacemi Wi-Fi vybavení včetně oblíbených 802.11g produktů.

„Pochválili jsme D-Link za získání Wi-Fi certifikace pro bezdrátový N gigabitový směrovač,“ řekl generální ředitel Wi-Fi Alliance® Frank Hanzlik. „Splnění přísných podmínek pro udělení označení Wi-Fi CERTIFIED™ 802.11n draft 2.0 lze považovat za velký úspěch a odráží úsilí společnosti D-Link o vývoj nové generace interoperabilní a zabezpečené Wi-Fi technologie.“

Produkty založené na návrhu nového standardu 802.11n verze 2.0 nabízí zákazníkům pokrytí celého domu nebo provozování aplikací s velkým datovým tokem, například streamování videa s vysokým rozlišením (HD), souběžné on-line hraní mnoha uživatelů v jedné síti a rychlý přenos souborů obsahujících fotografie, hudbu atd. Malé podniky mohou využít 802.11n produkty ke zvýšení kapacity sítě a zlepšení její robustnosti.

D-Link získává svojí nabídkou 802.11n draft 2.0 zařízení značnou sílu. Přední analytická firma In-Stat oznámila, že dodávky draft 802.11n produktů D-Link získaly významný podíl na trhu a vykazují nejsilnější nárůst v této kategorii, který přesahuje 66% zvýšení dodávek v období od 4. čtvrtletí 2006 do 1. čtvrtletí 2007. Společnost D-Link také nedávno ohlásila další prvenství na trhu, představované nabídkou upgradů produktů verze 2.0 pro svoji řadu bezdrátových produktů 802.11n Wireless N. D-Link DIR-655 je založen na technologii Atheros XSPAN WLAN, která získala také označení Wi-Fi CERTIFIED pro platformu draft 802.11n a je součástí testovací sady Wi-Fi Alliance.

„Jsme hrdí na to, že jsme jako první získali prestižní označení Wi-Fi CERTIFICATION a že spolupracujeme s Wi-Fi Alliance při nabízení produktů a technologií, které přináší zákazníkům slibovanou konvergenci,“ řekl Jiří Kraval, Country Sales manager společnosti D-Link ČR a navazuje: „Představení dalšího stupně této důležité technologie kompatibilní s 2. verzí návrhu nového standardu a úspěšné zvládnutí přísného certifikačního procesu Wi-Fi Alliance je dokladem úsilí, které společnost D-Link investovala do svých produktů, aby splnila specifikace standardu 802.11n z hlediska spolehlivosti, bezpečnosti a interoperability.“

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna