Do LG Electronics CZ nastoupili noví manažeři

[Tisková zpráva] Společnost LG Electronics CZ (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích, má od ledna 2011 nové manažery v marketingu a obchodu.

Funkci Head of Corporate Marketing obsadila Edita Mrkousová, která v LG Electronics CZ zastávala již od roku 2009 pozici Global Culture a Innovation Manager. Nyní budou do její kompetence spadat strategické vedení značky, ATL, BTL , on-line, Public Relations, Interní komunikace, Sponzoring a In-Store Marketing. Edita Mrkousová má mnoho zkušeností, například od mobilního operátora Oskar/Vodafone, kde měla na starosti strategii a rozvoj značky, marketingové a sponzoringové činnosti či interní komunikaci. Edita Mrkousová vystudovala Karlovu univerzitu v Praze a University of California v Berkeley. Je vdaná, má dva syny (13, 8) a mezi její záliby patří rodina a přátelé, humor, sport (windsurfing, kolečkové brusle, lyžování), design a pohoda u dobré kávy nebo v lese.

Od 4. ledna nastoupil do LG rovněž Pavel Kolář a to na pozici Obchodní ředitel divize spotřební elektroniky (Home Entertainment a Home Appliance). Pavel Kolář má dlouholeté zkušenosti z oblasti marketingu a prodeje. V letech 2009 – 2010 zastával pozici General Manager slovenské pobočky Hyundai Motor Czech a před tím působil 13 let v Sony Czech na různých marketingových a obchodních pozicích, včetně regionálních pro Střední a Jihovýchodní Evropu. V LG je zodpovědný za veškeré obchodní aktivity obou produktových divizí. Pavel Kolář vystudoval ekonomickou fakultu na Západočeské Univerzitě v Plzni, je ženatý, má syna (7 let) a dceru (3 roky). Volný čas věnuje rodině a sportu (lyžování, horské kolo a motoristický sport).

O LG Electronics CZ

Společnost LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než 50letou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a Informační technologie. Česká pobočka LG Electronics byla založena v roce 2003, o dva roky později přibyla kancelář v Bratislavě. Zaměstnává více než 120 zaměstnanců, přičemž roční obrat se pohybuje v řádu miliard korun. LG Electronics CZ se hlásí ke společenské odpovědnosti a je generálním partnerem klubu HC Sparta Praha. Více informací na www.lg.cz, www.lge.sk a www.lge.com.

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?