Dobíjení přes SAZKA terminály pozastaveno, T-Mobile nabízí řadu alternativ

[Tisková zpráva] Tisíce dobíjecích míst. On-line dobíjení z pohodlí domova. Dostatek dobíjecích kupónů v široké prodejní síti.

Praha, 18. března 2011 – S ohledem na vážnou situaci, ve které se společnost SAZKA nachází, se
společnosti T-Mobile a SAZKA společně dohodly na pozastavení dobíjení předplacených karet Twist přes SAZKA terminály. Od 18,00 hodin dne 18. března již tedy nebude možno dobíjet tímto způsobem.

„Pozastavení služby je závažný krok, k němuž jsme přistoupili až ve chvíli, kdy byly vyčerpány všechny alternativní možnosti,“ vysvětluje Milan Vašina, generální ředitel T-Mobile, a dodává: „Jsme si totiž vědomi, že toto opatření může znamenat komplikace pro zákazníky. Mohu však všechny ujistit, že možností dobití je celá řada a že uděláme vše pro to, aby dopad na zákazníky byl minimální.“

Pro dobití mohou zákazníci například zamířit do Značkových a Partnerských prodejen T-Mobile – ty nabízejí jak dobíjecí kupóny tak on-line doplnění kreditu. Dobít kredit lze také u vybraných bankomatů ČSOB, Komerční banky, České spořitelny, Poštovní spořitelny, Volksbank, Euronet a Citibank.

Z pohodlí domova mohou zákazníci využívat možností on-line platby – ať už přímo na stránkách
T-Mobile či formou internetového bankovnictví u šesti finančních ústavů (Česká spořitelna, ČSOB, GE Money, Komerční banka, Poštovní spořitelna, UniCredit Bank).

K dispozici jsou rovněž klasické papírové dobíjecí kupóny, to v síti stovek prodejců po celé České republice. K dostání jsou nejen v hodnotě 400, 600 a 1000 korun, ale operátor dnes zahájil distribuci mimořádné edice kupónů v hodnotě 250 korun, tak aby nabídka vyhovovala všem majitelům předplacených karet. Přehled prodejních míst včetně polohy na mapě je k dispozici zde. Kupony lze pohodlně zakoupit i na eShopu T-Mobile.

Kredit je možné  navýšit také z Vyúčtování služeb (faktury), neboli tarifní zákazník nechá na svůj účet dobít kredit majiteli Twist karty. Tuto možnost využívají především rodiče, kteří tak dobíjejí kredit svým dětem.

Tím ovšem výčet škála možností zdaleka nekončí – kredit lze pořídit také v prodejnách Globus, BILLA, ROSSMANN a Electro World, sázkových kancelářích Tipsport, či pomocí terminálů CCS a e-va

Doufáme, že nabízené  varianty vyhoví všem potřebám zákazníkům a uskutečněný  krok se jich dotkne jen v minimální míře. Kompletní informace o možnostech dobíjení předplacených karet najdete zde

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 31. prosinci 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile je operátorem veřejné mobilní komunikační sítě ve standardu GSM a UMTS. Od 1. ledna 2008 T-Mobile nabízí také fixní datové a hlasové telekomunikační služby. Od roku 2009 společnost rozšířila nabídku o ICT služby a od listopadu 2010 nabízí také satelitní T-Mobile Televizi.

T-Mobile se dlouhodobě  zaměřuje na kvalitu svých služeb. Nezávislé testy německé  společnosti P3 Communications opakovaně pot­vrzují, že T-Mobile je leaderem v kvalitě jak v oblasti 2G a 3G (UMTS FDD) dat, tak i v případě hlasových služeb v síti GSM a to v evropském měřítku.

Od svého založení  společnost klade důraz také na vynikající péči o své  zákazníky a korektní chová­ní k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní  telekomunikač­ní skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný