Dokempu.cz a Dopenzionu.cz rozšířili PASEO Group

[Tisková zpráva] Od začátku května se skupina internetových portálů zaměřených na volný čas a cestování PASEO Group rozrostla o portály Dokempu.cz a Dopenzionu.cz

Dokempu.cz je nejnavštěvovanější portál informující o kempech v České republice a na Slovensku, během letní sezóny jej navštěvuje přes 200 000 reálných uživatelů měsíčně, kteří shlédnou za měsíc přes 2 miliony stránek.

Dopenzionu.cz je přehled penzionů v ČR, v současné době je na portálu prezentováno více než 2100 penzionů.

Provozovatel obou portálů společnost FTonline s.r.o., se již více než pět let věnuje internetové propagaci aktivit spojených s volným časem (především cestováním, ubytováním a sportovně-rekreačními aktivitami v přírodě). V poslední době se navíc začala věnovat hodnocení kvality ubytovacích zařízení, na čemž s ní spolupracuje mj. 42000 registro­vaných návštěvníků, čtenáři řady časopisů a i příslušné oborové asociace.

Dokempu.cz a Dopenzionu.cz se tak přidali k portálům www.hrady.cz a www.cykloserver.cz, které vstoupily do PASEO Group na přelomu tohoto roku.

Oba ubytovací portály vhodně doplňují portfolio PASEO Group a nabízí se i obsahové propojení mezi portály, například kempy z Dokempu.cz se budou zobrazovat na Vyletnik.cz a naopak tipy na výlety z Vyletnik.cz doplní informace na nových portálech ve skupině.

V rámci skupiny udržujeme jednotný kalendář akcí (www.kdykde.cz), který sdílejí kromě portálů ve skupině i další internetová média. Portály sloučené v Paseo group nyní dodávají obsah dalším významným internetovým projektům. (blesk.cz, idnes.cz, centrum.cz, e15.cz, Unilever).

V květnu také spatřil světlo světa nový design portálu Vyletnik.cz, je to první fáze modernizace tohoto projektu v druhé fázi připravujeme nové funkce pro uživatele i pro inzerenty. Připravuje se také redesign portálu Kdykde.cz a Cestujme.cz a nový rozsáhlejší obsah pro oba portály.

Společnost Paseo s.r.o., která provozuje PASEO Group se letos stala členem Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) a veškeré portály Paseo group měří NetMonitor.

Očekáváme, že během této sezóny přesáhne celkový počet reálných uživatelů skupiny 600 000 měsíčně. Tím PASEO Group potvrdí svoji pozici významného dodavatele obsahu a reklamního prostoru cíleného na volný čas v České republice.

V současné době PASEO Group zahrnuje tyto projekty:
www.vyletnik.cz
www.kdykde.cz