DUBNOVÉ NOVINKY V DATOVÉ NABÍDCE U:FONA

[Tisková zpráva] PRAHA, 3. dubna 2008 – Na měsíc duben připravil U:fon pro svoje zákazníky řadu novinek a vylepšení v oblasti mobilního vysokorychlostního přístupu k internetu. Do 31. května probíhá akce, v rámci níž si zákazníci mohou pořídit modem k Fofr internetu o několik tisíc korun levněji.

Operátor nově nabízí zákazníkům také možnost pořídit si za 1 Kč U:fonův fofr internet a modem společně s vybraným notebookem v síti prodejen Electro World. Datovou nabídku doplňuje U:fon o nový USB modem Axesstel MV110, který začíná prodávat od 7. dubna a doplňuje tak portfolio zařízení ke službě U:fonův fofr internet.

Akční nabídka zařízení k Fofr internetu za 999 Kč
První nová nabídka U:fona se týká všech zájemců o rychlý mobilní internet, kteří se chtějí okamžitě připojit a nechtějí příliš zatěžovat svoji kapsu při počátečních investicích do nového zařízení. Do dnešního dne si zákazníci mohli pořídit USB modem s dotovanou cenou 2999 Kč (smlouva na 24 měsíců) s měsíčním paušálním poplatkem za U:fonův fofr internet 594 Kč. Od dnešního dne si může zájemce zvolit variantu modemu se smlouvou na 24 měsíců jen za 999 Kč, s navýšením paušálního měsíčního poplatku na 699 Kč.

„Snažili jsme se vyslyšet přání zákazníků na snížení vstupních nákladů při pořízení Fofr internetu a zároveň jsme chtěli zachovat svoji cenovou výhodu oproti konkurenci. Právě díky nové nabídce dáváme zákazníkům možnost výběru a věříme, že se U:fonův fofr internet stane dostupnějším ještě pro větší počet zákazníků,“ říká Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona.

„Průměrná rychlost stahování dat s Fofr internetem se pohybuje poslední 3 měsíce stabilně na úrovni 600 kbit/s, u odesílání dokonce kolem 300 kbit/s dle nezávislého měření na www.rychlost.cz, což dělá z U:fonova fofr internetu službu s nejlepším poměrem cena/výkon na trhu mobilního připojení,“ doplňuje Lukáš Antoš.

U:fonův fofr internet za 1Kč v síti prodejen Electro World
Speciální nabídku na měsíc duben pro všechny zájemce o nový počítač a rychlý internet přichystal U:fon ve spolupráci se sítí prodejen Electro World. K vybraným notebookům mohou zákazníci získat U:fonův fofr internet a modem pouze za 1 korunu (se smlouvou na 24 měsíců) a paušálním poplatkem 699 Kč. Zákazníci kupující si notebook v prodejnách Electro World tak díky této nabídce mají možnost využívat U:fonova nejrychlejší mobilní internet jen za 1 Kč počátečních nákladů.

„Rostoucí zájem o notebooky a zpětná vazba od našich zákazníků nás inspirovaly k tomu připravit balíček Fofr internetu s notebookem," uvádí Marek Sláčik, výkonný ředitel pro marketing, prodej a péči o zákazníky sítě U:fon, a dodává: „Tuto nabídku startujeme s jedním ze svých nejdůležitejších partnerů – společností Electro World, díky které teď může zákazník získat nový notebook s modemem prakticky zdarma a surfovat na mobilním U:fonově fofr internetu třeba již druhý den po nákupu."

Nový USB modem s externí anténou
USB modem Axesstel MV110L poskytuje zákazníkům připojení k internetu technologií CDMA2000 1×EV-DO Rev A a současně nabízí možnost volání a posílání SMS zpráv. Zařízení doplňuje nabídku přístrojů pro službu U:fonův fofr internet o USB modem s externí anténou pro ještě kvalitnější příjem signálu a rychlejší připojení k internetu.

„USB modem s externí anténou v naší nabídce zatím chyběl. Nejenže zákazníkům poskytne, stejně jako U:fonův Wifi router, stabilnější a rychlejší službu, ale zároveň ji činí spolehlivější a dostupnější v oblastech na okraji dosažitelnosti signálu Fofr internetu. Proto jsme se rozhodli zákazníkům anténu dodávat k tomuto modemu zdarma,“ popisuje nabídku Lukáš Antoš. U:fonův fofr internet umožňuje stahování dat reálnou rychlostí 400–700 kbit/s, odesílání rychlostí 200–400 kbit/s.

Modem podporuje vysokorychlostní připojení k internetu se snadnou instalací pro PC či notebook, možnost hlasového volání prostřednictvím SW aplikace a sluchátek (obojí součástí dodávky), odesílání SMS zpráv, oproti stávajícím modelům díky baterii také příjem hovorů bez nutnosti připojovat modem k počítači a možnost práce s kontakty díky synchronizaci s MS Outlook. Cena zařízení je 4999 Kč (nedotovaná cena) a 2999 Kč (dotovaná cena při uzavření smlouvy na 24 měsíců) s paušálem Fofr internetu za 594 Kč. Na modem se vztahuje akční nabídka USB modemu za 999 Kč s navýšeným paušálem za 699 Kč.

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH 19 %.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Test Philips 24PFS5231 s Bluetooth repro

Test Philips 24PFS5231 s Bluetooth repro

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)