První internetový dům s potravinami v ČR si zvolil Zoner inShop

[Tisková zpráva] (Brno, 1. 2. 2010) - Zlínská společnost Progress Corporation, spol. s.r.o. provozuje v České republice vůbec první internetový dům s potravinami. Reaguje tak na světový trend nákupů potravin přes internet. Exkluzivním dodavatelem nejen potravinářského zboží se stala společnost Makro Casch and Carry ČR, technické řešení zajišťuje systém internetového obchodování Zoner inShop vyvíjený divizí inShop společnosti ZONER software, a.s.

Zákazníci obchodu mohou vybírat z více než 15 000 produktů, přehledně roztříděných do oddělení potravin, drogerie, tabáku, kanceláře, párty či alkoholu. Takto široký sortiment vyžaduje propracovaný systém navigace, umožňující snadný pohyb a orientaci v jednotlivých odděleních. Velmi využívaná je funkce vyhledávání jak podle názvu, tak i specifického kódu výrobku. Při výběru zboží poslouží velké grafické zobrazení jednotlivých produktů spolu s výstižným názvem, cenou a informací o hmotnosti, která je spolu s celkovou cenou objednávky kritériem pro stanovení ceny dopravy. Součástí obchodu je i systém, umožňující uplatňovat bonusové poukázky. Velkou předností je doprava zdarma a to již při nákupu za 1000,– Kč !

Kromě počtu položek v nákupním košíku a celkové ceny objednávky je ihned viditelná i celková hmotnost zásilky. Přihlášeným uživatelům jsou dostupné další užitečné funkce, které využijí hlavně při pravidelném nakupování. Aktuální obsah košíku lze uložit jako vlastní nákupní seznam a v budoucnosti jej kdykoliv znovu využít. Jednotlivé produkty je pak možné vložit do seznamu oblíbených položek. Pod odkazem „Moje nákupy“ je možno editovat osobní údaje a sledovat historii a stavy objednávek, oblíbené položky a uložené seznamy objednávek. Opakované nákupy tak zaberou minimum potřebného času.

Pohodlí nákupu podtrhuje propracovaný platební systém, nabízející platbu kartou (MasterCard, Visa), zálohovou fakturou či dobírkou. Internetový dům je dostupný na adrese www.dumpotravin.cz, více o systému internetového obchodování Zoner inShop se lze dočíst na stránkách www.zoner-inshop.cz.

Společnost ZONER software, a.s. je největší český producent software v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimedií a poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí. Grafické softwarové produkty Zoner Draw (Zoner Callisto) a Zoner Photo Studio byly lokalizovány do několika světových jazyků. Systém Zoner inShop je nejrozšířenějším systémem pro tvorbu a provoz profesionálních elektronických obchodů v České republice a v současné době jej využívá téměř 1.200 klientů.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu