Společnost ecommerce.cz rozšířila nabídku slovenské národní loterijní společnosti Tipos o mobilní kursové sázky

6. 5. 2008

[Tisková zpráva] Brno, 5. května – Společnost ecommerce.cz dodala pro slovenskou národní loterijní společnost Tipos komplexní řešení eBet System pro provozování sázkových a loterijních her na internetu i v kamenných sběrnách. Nyní jej rozšířila i o sázení na kursové sázky prostřednictvím mobilního telefonu.

Firma ecommerce.cz pro slovenskou národní loterijní společnost Tipos implementovala vlastní komplexní loterní systém eBet System, a to v jeho nejširší možné podobě. Ta zahrnuje nejen modul pro sázení na klasické losované hry, ale i kursové sázení, sázení prostřednictvím mobilního telefonu a v neposlední řadě také tzv. elektronické kasino. Nezbytnou součástí celé dodávky byla i aplikace pro správu hráčských účtů, převody peněžních prostředků a komunikaci s bankami.

Od dubna letošního roku byly služby pro sázející rozšířeny o nový modul, který umožňuje vsázet na kursové sázky prostřednictvím mobilních telefonů. Nově nasazená aplikace zprostředkovává uživateli plnohodnotné možnosti kursového sázení tak, jak je doposud zvyklý z webového rozhraní a umožňuje vsazení všech druhů tipů a sázenek. Jediné, co potřebuje, je mobilní telefon podporující technologii Java. Aplikace uživateli poskytuje kompletní správu, historii vsazených i výherních tiketů uživatele.

Walter Pavliš, obchodní ředitel společnosti ecommerce.cz, říká: „Vývoj eBet systému jde neustále kupředu a pracujeme na nových vylepšeních, funkcích a modulech. Nyní kupříkladu pracujeme na vývoji live sázek, kdy budou uživatelé moci sázet rovnou v průběhu přímých přenosů na okamžitě vypisované sázkové příležitosti. Klíčová je pro nás především bezpečnost, spolehlivost a vysoká kvalita poskytovaného servisu. Společnost Tipos patří k našim klíčovým zákazníkům, pro něhož právě připravujeme přechod celého systému na euro a kompletní změnu designu všech aplikací. Mobilní kursové sázky vnímáme jako potenciál pro další rozvoj, obohacení našeho portfolia produktů a jako významné rozšíření služeb zákazníkům.“

Svojí architekturou, zabezpečením či náročností na výkon se eBet System velmi podobá například jakékoliv bankovní aplikaci a u společnosti Tipos běží bez problémů a jediného výpadku již více než tři roky. Jistě není bez zajímavosti ani to, že stejný systém si pro svoje potřeby zvolila také česká loterijní společnost SAZKA, a. s.

Podnikatel.cz: Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?