Eee PC™ 1000HE je podle čtenářů časopisu LAPTOP nejlepším ultrapřenosným zařízením pro přístup k internetu

[Tisková zpráva] Čtenáři časopisu LAPTOP zvolili netbook Eee PC™ 1000HE vítězem soutěže „Netbook Madness“, a to hlavně kvůli neuvěřitelně dlouhé výdrži na baterie. Netbook Eee PC™ 1000HE se stal jedním ze tří ultrapřenosných internetových zařízení (spolu s Eee PC™ S101 a ASUS N10J-A2) od společnosti ASUS, která se dostala do finální čtveřice a jednoznačně zvítězil.

Soutěž „Netbook Madness“ časopisu LAPTOP ukázala, že notebook Eee PC™ 1000HE obstál v souboji s 16 dalšími konkurenty nominovanými do soutěže o nejlepší ultrapřenosné zařízení pro přístup k internetu. Návštěvníci a registrovaní členové časopisu LAPTOP byli vyzváni, aby hlasovali pro celkového vítěze v celé řadě srovnání, ze kterých Eee PC™ 1000HE vyšel jako absolutní vítěz. Kenneth Butler z časopisu LAPTOP vidí příčinu popularity Eee PC™ 1000HE v tom, že za nízkou cenu nabízí nejlepší služby a neuvěřitelně dlouhou výdrž baterie.

Zábava po celý den díky delší výdrži baterie
Eee PC™ 1000HE vydrží na baterie až 9,5 hodiny* – a to zejména díky třem hlavním faktorům: Exkluzivní technologii Super Hybrid Engine (SHE) od společnosti ASUS, procesoru Intel® Atom™ a displeji s LED podsvícením. Technologie SHE umožňuje uživatelům pohodlně nastavovat napájení dle aktuální potřeby, což se projeví ve více než 15%* snížení výdajů za energii. Procesor Intel® Atom™, který pohání celý netbook Eee PC™ 1000HE, je energeticky velmi účinný, šetří baterii, a přitom stále poskytuje více než dostatečný výkon pro práci kdekoliv na cestách. 10" displej s LED podsvícením a rozlišením WSVGA spotřebovává méně energie než běžné LCD displeje, avšak přesto může Eee PC™ 1000HE jeho prostřednictvím prezentovat úžasně čistý, jasný a příjemný obraz při prohlížení fotografií, sledování filmů nebo brouzdání na internetu.

Pochvalné ohlasy z mezinárodních médií
Úspěch Eee PC™ 1000HE v souboji „Netbook Madness“ je důkazem jeho obliby mezi spotřebiteli. Redaktor časopisu PC Magazine napsal: „ASUS Eee PC™ 1000HE je nejlepší netbook, který si za své peníze můžete v současné době koupit.“ PC World uvádí: „[Eee PC™ 1000HE je] chytrý netbook, který nejen dobře vypadá – ale je také předurčen k práci na cestách.“ Recenze v dalších médiích vyzněly také velmi pochvalně, například na serveru NotebookReview.com se o Eee PC™ 1000HE dočtete, že se jedná o „nejlepší ze všech doposud recenzovaných notebooků“. Computer Shopper na adresu Eee PC 1000HE již jen dodává: „Doposud nejlepší Eee PC – společnost ASUS dovedla 1000HE téměř k naprosté dokonalosti.“ V případě, že máte zájem tento netbook testovat, neváhejte nás kontaktovat.

* Doba provozu závisí na modelu produktu, provozních podmínkách, způsobu použití a konfiguraci. Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny. Více informací naleznete na webových stránkách www.asus.com.

O společnosti ASUS
Společnost ASUS je vůdčí společností nové éry digitálních technologií. Díky více než deseti tisícům zaměstnanců na celém světě a špičkovému týmu pro výzkum a vývoj nových technologií dosáhly výnosy společnosti za rok 2008 celých 8,1 miliardy amerických dolarů. Společnost ASUS již jedenáct let nepřetržitě figuruje v přehledu nejúspěšnějších světových společností časopisu Business Week „Info Tech 100“. Za poskytování nejkvalitnějších výrobků a služeb na Tchaj-wanu jí první místo udělil také deník Wall Street Journal Asia.