Na pozici komerčního ředitele společnosti Electro World v České republice a Slovensku byl k 1. 9. 2009 jmenován ing. Jan Gažovský.

[Tisková zpráva] Jan přišel do České republiky v roce 2001 a začal pracovat v obchodním řetězci Carrefour na funkci nákupčího bílé techniky. Své zkušenosti pak zhodnotil ve společnosti Electro World Česká republika, kam nastoupil nejdříve jako sales manažer zodpovědný za kategorii počítačů. Z této pozice postoupil na pozici Head of Category Electro Worldu Central Europe.

Jako komerční ředitel na českém a slovenském trhu, kde má Electro World celkem 19 prodejen a internetový obchod, je se svým týmem zodpovědný za obchodní strategii společnosti, nastavení obchodní spolupráce s dodavateli, cenovou a sortimentní strategii.

Jan Gažovský absolvoval Ekonomickou univerzitu Bratislava, fakulta v Košicích, mezi jeho koníčky patří lyžování, squash, badminton. Je ženatý, má dceru Ivanku.

O společnosti Electro World a DSG international plc
Electro World je jeden z největších řetězců zaměřených na prodej elektroniky a elektrospotřebičů v České republice, Polsku a Slovensku. Na český trh vstoupil v říjnu 2002 fenomenálním otevřením prodejny na Zličíně v Praze. Nyní má celkem 19 prodejen v Česku a Slovensku, v České republice také internetový obchod.

Do skupiny DSGi patří vedle značky Electro World také tradiční prodejny jako PC World, Currys a Dixons.co.uk ve Velké Británii a Irsku, Elkjøp v severní Evropě, UniEuro v Itálii, Kotsovolos a Electro World v Řecku, Electro World v Turecku, PC City ve Francii, Itálii a Španělsku, nebo internetový obchod Pixmania.com po celé Evropě. V současné době provozuje DSGi ve 28 zemích více než 1300 klasických či internetových obchodů a zaměstnává téměř 40 000 osob. V obchodech patřících do skupiny DSGi přitom každoročně nakupuje přes 100 milionů zákazníků.

Více informací o skupině DSGi naleznete na www.dsgiplc.com.