Electro World je potřetí za sebou nejlepším obchodníkem elektra u nás

11. 10. 2008

[Tisková zpráva] Electro World, největší elektroobchod u nás, vítěz ankety „Obchodník roku elektro“ pro roky 2004, 2006, 2007, získal toto prestižní ocenění i pro letošní rok, a to již potřetí za sebou.

„Je to celkově naše čtvrté vítězství v této soutěži a třetí v řadě za sebou. Po roce je opět cennější, protože naši zákazníci jsou stále náročnější, trh je uchvácen konkurenčním bojem, a přesto dokážeme být lepší než konkurence, přinášet zákazníkům technologické novinky, nabízet jim nové služby a poskytovat takový servis, že se k nám stále chtějí vracet,“ řekl Jiří Klíčník, generální ředitel Electro Worldu Česká republika. Za poslední rok rozšířil Electro World počet prodejen v České republice na 17, bylo provedeno několik redesignů prodejen, úspěšně byl vyzkoušen elektronický katalog a podle šetření Gfk z jara letošního roku má Electro World podle zákaznické ankety nejširší sortiment elektra.

„Osobně si nejvíce cením toho, že hodnocení v anketě se zúčastnili běžní spotřebitelé. Klíčový pro nás a naše podnikání je právě jejich zájem. Pokud jsou spokojeni a ve svém čase jsou ochotni svůj názor sdělit komisi, znamená, to, že jsou nám nakloněni. V těchto dnech ně otevíráme nové prodejny také na Slovensku: v Bratislavě a Košicích,“ dodal Jiří Klíčník.

Navíc se Electro World v samostatném hlasování veřejnosti pomocí SMS a Internetu umístil jako jediný specializovaný obchodník elektro na šestém místě a vklínil se tak mezi ostatní nespecializované řetězce. Výsledky najdete zde: http://www.ob­chodnik-roku.cz/index­.php?option=vys­ledky.

* Podle šetření GfK z jara roku 2008.

O společnosti Electro World
Electro World je jeden z největších řetězců zaměřených na prodej elektroniky a elektrospotřebičů v České republice. Na český trh vstoupil v říjnu 2002 fenomenálním otevřením prodejny na Zličíně v Praze. Nyní má ve střední Evropě 33 prodejen, v České republice 17, v Maďarsku 9 a Polsku 7. V České republice a Maďarsku také internetové obchody.

Do skupiny DSGi patří vedle značky Electro World také tradiční prodejny jako PC World, Currys a Dixons.co.uk ve Velké Británii a Irsku, Elkjøp v severní Evropě, UniEuro v Itálii, Kotsovolos a Electro World v Řecku, Electro World v Turecku, PC City ve Francii, Itálii, Španělsku i Švédsku, nebo internetový obchod Pixmania.com po celé Evropě. V současné době provozuje DSGi ve 29 zemích více než 1300 klasických či internetových obchodů a zaměstnává téměř 40 000 osob. V obchodech patřících do skupiny DSGi přitom každoročně nakupuje přes 100 milionů zákazníků. Více informací o skupině DSGi naleznete na www.dsgiplc.com.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO