Electro World: Notebook za cenu netbooku 6999 Kč

23. 3. 2011

[Tisková zpráva] Praha, 21. března 2011 – Obchodní řetězec s elektronikou Electro World má tento týden skutečně unikátní nabídku – za cenu netbooku totiž nabízí značkový notebook. Skvěle vybavený MSI CR610–248CZ nabízí za neuvěřitelných 6 999 Kč vč. DPH.

„Electro World vždy přicházel s cenově šokujícími nabídkami notebooků a v této tradici hodláme i nadále pokračovat. Naše ceny jsou dlouhodobě dokonce lepší než nabídky internetových obchodů a notebook za cenu netbooku je jenom jedna z nich,“ uvádí Tomáš Kučera, Head of PC and Accessories Category ze společnosti Electro World.

Notebook MSI CR610–248CZ je vybaven výkonným 64bitovým procesorem AMD Sempron pracujícím na frekvenci 2,1 GHz. O zobrazení se stará displej o velikosti 15,6 palců, který má moderní LED podsvícení. Komu takový displej nestačí, ten může k notebooku připojit standardní monitor pomocí výstupu D-SUB. Pro prezentaci fotografií nebo přehrávání filmů na velkém televizoru slouží HDMI výstup, který nabídne Full HD rozlišení. Jako úložiště slouží spolehlivý pevný disk o kapacitě 250 GB. Pokud by někomu taková kapacita nestačila, může připojit externí disk přes rychlé rozhraní eSATA. Notebook patří do kategorie multimediálních, je tedy vybaven webovou kamerou s vysokým rozlišením 1,3 Mpx a hráče uspokojí samostatná grafická karta ATI Mobility Radeon HD 4200. Fotografie z fotoaparátu je možné okamžitě prohlížet díky čtečce paměťových karet. Vše se přitom vešlo do kompaktního těla, notebook tak váží pouze 2,48 kg.

Notebook MSI CR610–248CZ bude v nabídce všech prodejen Electro World
od 23. do 29. března.

Electro World

Electro World je jedním z největších evropských a lokálních řetězců, zaměřených na prodej elektroniky a elektrospotřebičů. Na domácí trh vstoupil v roce 2002 a v současnosti je pod touto značkou otevřeno v Čechách a na Slovensku 22 prodejen. Electro World je od začátku vstupu na náš trh jedním z lídrů maloobchodu s elektrem a ročně v jeho obchodech nakupují miliony zákazníků.

Electro World patří do nadnárodní skupiny Dixons Retail, světově známé  společnosti specializované na elektrické spot­řebiče. Vedle značky Electro World patří do Dixons také tradiční  prodejny jako PC World, Currys a Dixons.co.uk ve Velké Británii a Irsku, Elkjøp v severní Evropě, UniEuro v Itálii, Kotsovolos a Electro World v Řecku, Electro World v Turecku, PC City ve Francii, Itálii a Španělsku nebo internetový obchod Pixmania.com po celé Evropě. V současné době provozuje Dixons Retail ve 28 zemích více než 1.300 klasických či internetových obchodů a zaměstnává téměř 40.000 osob. V obchodech patřících do skupiny Dixons Retail každoročně nakupuje přes 100 milionů zákazníků.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO