Elegantní subnotebook, který si vás získá na první pohled a dotek

[Tisková zpráva] ASUS U1F překvapí ultratenkým 0,5cm LCD panelem a hmotností 1kg.

Praha 7. března 2007 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední výrobce výkonných přenosných počítačů, představuje kompaktní subnotebook s širokoúhlým 11,1" displejem, který se díky svým rozměrům a nízké hmotnosti přesně hodí pro aktovky manažerů a businessmanů. Vše od zrcadlově lesklého vnějšího krytu LCD, přes nerezové hrany a kryt z uhlíkových vláken, až po kůží potaženou pracovní plochu pod klávesnicí, vyzařuje dojem přepychu a dokonale propracovaného designu. Subnotebook U1F s mobilní technologií Intel® Centrino® Duo, operačním systémem Windows® VistaTM a speciálními vynálezy společnosti ASUS, zaujme především svou rychlostí.

Dostupný luxus a lehká konstrukce
Subnotebook U1F se zrcadlově lesklým krytem LCD je reprezentativní a decentní. Exkluzivní, kůží potažená pracovní plocha pod klávesnicí doplňuje design počítače o další smyslový rozměr – je hebká na dotek a zpříjemňuje používání počítače.

Krása subnotebooku je zdůrazněna jeho prostými a čistými liniemi. Nerezové hrany zvýrazňují jednotlivé části konstrukce a zvyšují její pevnost. Lepší ochranu před poškozením zaručuje odolný kryt LCD displeje. Z důvodu lepší mobility a zároveň kvalitní ochran je kryt displeje vyroben ze slitiny hořčíku a hliníku, zatímco základní část je v krytu vyztuženém uhlíkovými vlákny.

Lepší jas a nižší spotřeba
Obrazovka U1F používá speciální panel podsvětlený LED diodami, který má poloviční tloušťku ve srovnání s běžnými LCD panely a je také o třetinu lehčí. Displej má nižší spotřebu energie, nabízí lepší jas a kratší dobu odezvy. Široká lesklá 11,1" obrazovka s exkluzivní funkcí Splendid Color Enhancement Engine zobrazuje živé barvy a ostré detaily, čímž poskytuje uživateli ty nejpříjemnější vizuální zážitky.

Důkladná ochrana soukromí
Subnotebook spojuje inteligentní mobilitu a výkon s komplexním zabezpečením. Bezpečnost dat je zajištěna vestavěným snímačem otisků prstů a navíc identifikace osob není ovlivněna aktuálním stavem povrchu kůže. Vestavěné TPM hardwarové řešení chrání před útoky hackerů, kteří se snaží zjistit hesla a šifrovací klíče pro přístup k chráněným datům.

Živá videokomunikace
Webová kamera s velkým rozlišením má jeden z nejmenších objektivů. Je zabudován do LCD panelu U1F a spolu s vestavěným, velmi kvalitním mikrofonem umožňuje pořádat videokonference na jakémkoliv místě bez potřeby dalších kabelů a zařízení. S U1F je také možné bezdrátově komunikovat pomocí integrovaného rozhraní WLAN 802.11 a/b/g a Bluetooth 2.0 pro rychlé přenosy dat a přístup k internetu.

Dlouhá výdrž baterie a ekologie
Mobilita je ještě posílena prodlouženou výdrží baterie, což také přispívá k vyšší produktivitě práce. Správa napájení ASUS Power4 Gear eXtreme prodlužuje dobu provozu baterie až o 20 – 25 % a zajišťuje tak spolehlivé a nepřetržité napájení. Subnotebook je také ohleduplný k životnímu prostředí – je vyroben bez použití ekologicky škodlivých látek v souladu s filozofií Green Asus.

Více informací o novém notebooku a dalších produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný