ELKO EP s.r.o. používá ERP ABRA G4

[Tisková zpráva] ELKO EP, ryze česká výrobní společnost s elektronickými modulovými přístroji se sídlem v Holešově, pro své výrobní a obchodní procesy využívá informační systém ABRA G4.

ELKO EP s.r.o. je česká společnost s vlastním kapitálem. Více než 18 let vyvíjí a vyrábí modulové elektronické přístroje. Disponuje vlastním vývojovým a výzkumným centrem, vlastní výrobou, SMD technologiemi, moderními stroji s vysokou mírou automatizace.

Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy. Firma prošla vývojem od rodinné manufaktury po velký podnik se 160 zaměstnanci, s vlastním vývojovým zázemím a moderními výrobními technologiemi. Celé ELKO EP Group zahrnující zahraniční pobočky má 226 zaměstnanců. Pokrývá více než 80% podíl na českém trhu, vyváží do více než 60 zemí světa, její tržby přesahují 200 mil. CZK. Díky tradici a bohatým zkušenostem produkuje ELKO EP také vlastní systém inteligentní elektroinstalace iNELS a bezdrátové ovládání RF Control.

Firma prošla certifikacemi: ISO 9001, ISO 14001, CE, CCA, ČSN-EN, Gost.

V roce 2010 ELKO EP vypsalo výběrové řízení na nový informační systém, který měl nahradit zastaralý systém, který nevyhovoval potřebám firmy. Hlavními požadavky byly ve výběrovém řízení kvalitní a ověřené technologie, otevřenost systému, funkčnost pokrývající potřeby podniku a seriózní dodavatel.

Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy. Výběrové říze­ní vyhrála ABRA Software se svým  ERP ABRA G4. Systém krom požadovaného nabídl vysokou míru uživatelských úprav a velké možnosti v zakázkově upravitelných položkách. Tak vznikl systém upravený pro konkrétní požadavky výroby a obchodu ELKO EP. Ještě v roce 2010 proběhla implementace a systém ABRA G4 byl předán do ostrého provozu. Zavedení systému proběhlo podle osvědčené metodologie S.A.F.E.