EmbaxPrint – Canon zvyšuje profit svých zákazníků

[Tisková zpráva] Na brněnském veletrhu EmbaxPrint předvede Canon řešení a technologie pro profesionální tisk. Digitální tisk s průhledným tonerem v podání imagePRESS C1+: česká premiéra. Variabilní data a řízení workflow. Kompletní řešení tisku od formátu A3 až po produkční tisk.

Praha, 23. března, 2009 – Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představí na tradičním veletrhu tiskových technologií EmbaxPrint v květnu tohoto roku na svém stánku ucelená řešení pro digitální tisk.

Motto jubilejního 25. ročníku veletrhu EmbaxPrint 2009 zní „Vstříc novým technologiím!". O naplnění tohoto hesla se budou moci návštěvníci brněnského výstaviště přesvědčit na 150 m2 velkém stánku společnosti Canon CZ v hale G1.

Českou premiéru před širokou odbornou veřejností na veletrhu prožije unikátní digitální tiskový stroj imagePRESS C1+ nabízející díky bezbarvému toneru ojedinělé tiskové efekty využitelné nejen v kreativní oblasti, ale například i při zabezpečení tiskovin. Ty bude Canon demonstrovat na ucelené řadě tiskovin zahrnujících osm různých formátů od kapesních kalendářů přes booklet s CD až po brožuru. Tiskoviny bude spojovat využití průhledného toneru včetně společného grafického motivu, který je typický právě pro Brno: rychlé motocykly.

Velkou roli budou na stánku Canon CZ hrát i softwarová řešení orientovaná na přípravu variabilních dat, workflow a produkčnhí workflow s možností zadávání zakázek přes webové rozhraní, známé také pod zkratkou w2p.

„Hlavním cílem, se kterým jedeme na EmbaxPrint, není jen ukázat stroje a technologie Canon,“ říká Petr Jetel, produktový manažer Canon CZ pro oblast produkčního tisku. „Na stánku chceme našim hostům prezentovat možnosti, jak digitální technologie mohou přispět k růstu jejich zisku, jak naše technologie mohou využít ve svůj prospěch.“

Na stánku se budou moci návštěvníci seznámit s kompletní nabídkou řešení tisku od formátu A3, přes velkoformátové tiskárny až po produkční tiskové stroje. To vše doplní možnost vyzkoušet si díky špičkovým zrcadlovkám Canon i pořízení vstupních dat. Na vlastní oči se tak návštěvníci budou moci přesvědčit o tom, že Canon nabízí kompletní prostředí pro pořízení, zpracování a vytištění digitálních dat ve špičkové kvalitě.

Canon CZ bude vystavovat na veletrhu EmbaxPrint v Brně v hale G1 ve dnech 19. – 22. 5. 2009.

O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese www.canon-europe.com.