EMPIRE se stala IBM Premier Business Partner v ČR

14. 3. 2008

[Tisková zpráva] PRAHA 13. března 2008 – Společnost EMPIRE, přední český dodavatel informačních a komunikačních technologií, se stala „IBM Premier Business Partner 2007“. Tato pozice v celosvětovém partnerském programu obecně umožňuje certifikovaný prodej produktů IBM. Společnost EMPIRE navázala spolupráci v oblasti prodeje softwarového řešení RPM (Rational Portfolio Manager). V současné době je tak EMPIRE schopna integrovat řešení IBM RPM do svých produktů, ale i do systémů svých zákazníků a přinášet jim tak nové, netradiční inovace systémů.

Pro zákazníky společnosti EMPIRE to znamená rozšíření portfolia certifikovaných služeb, které je EMPIRE schopna poskytovat v rámci prodeje, implementace a integrace technologie IBM RPM s platformami jiných výrobců. IBM Rational Portfolio Manager usnadňuje zákazníkům optimalizovat vnitřní procesy firmy, např. zlepšit úspěšnost projektů, řízení projektů a portfolií a v neposlední řadě také zvýšit produktivitu týmu nebo minimalizovat chybovost procesů.

„Standardní, opětovně použitelné šablony procesů a plánů práce pomohou klientům vytvořit konzistentně vysoce kvalitní projektové plány,“ řekl k tomu Tomáš Netřeba, IBM SW Acting Manager. „Rational Portfolio Manager je určen mimo jiné pro vedoucí pracovníky, kterým pomáhá porovnat investice s prioritami obchodu a usnadnit investiční rozhodnutí v rámci IT výhod. Ostatním pracovníkům pak pomůže zrychlit dodávku, plánovat a měřit výkon projektu nebo zlepšit kooperaci mezi technickým a obchodním oddělením.“

IBM Premier Business Partner 2007
Společnost EMPIRE dlouhodobě splňuje kritéria partnerského programu IBM. Z toho důvodu se pro rok 2007 stala „IBM Premier Business Partner“. Dosáhla tak nejvyšší možné formy spolupráce se společností IBM. Tato pozice v celosvětovém partnerském programu obecně umožňuje certifikovaný prodej produktů IBM.

„Základní činností EMPIRE s.r.o. je vývoj kriticky důležitých obchodních aplikací na zakázku. Proto dbá se zvýšenou pozorností na výběr svých partnerů,“ řekl Michal Kavale, generální ředitel společnosti EMPIRE. „Proto může EMPIRE s.r.o. s potěšením uvést, že uzavřela partnerství s IBM. Je členem programu IBM PartnerWorld, který přináší EMPIRE i jejich klientům široké spektrum výhod zaměřených na zvyšování zisků a obecné spokojenosti klientů.“

O IBM PartnerWorld
IBM PartnerWorld je seskupení IBM obchodních partnerů po celém světě, kteří využívají širokou nabídku prodejních a marketingových nástrojů, vzdělávacích kurzů, technické podpory a tržních příležitostí od IBM. Členství v PartnerWorld má tři úrovně. Přináší široké spektrum výhod zaměřených na zvyšování vašich zisků a spokojenosti zákazníků partnerů.

O společnosti IBM
Další informace o společnosti IBM najdete na webu: http://www.ib­m.com/cz.

O společnosti EMPIRE s.r.o.
Působí na trhu informačních a komunikačních technologií od roku 1994. Zaměřuje se na široké spektrum činností v oblasti vývoje aplikací, systémové integrace, tvorby internetových portálů a bezpečnosti. Počet nových zákazníků a projektů každým rokem narůstá, a proto patří k jedné z nejvyhledáva­nějších společností v oblasti informačních a komunikačních technologií v České republice. Řešení od společnosti EMPIRE používá například největší česká banka nebo největší obchodníci s akciemi na pražské burze cenných papírů. EMPIRE je držitelem certifikací dle norem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Více o společnosti najdete na adrese http://www.em­pire.cz.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?