Emporia v nabídce T-Mobile

[Tisková zpráva] Jednoduchý telefon pro seniory. Se smlouvou na dobu určitou již od 1 Kč.

Praha, 28. července 2010 – T-Mobile rozšiřuje nabídku jednoduchých telefonů určených především pro dříve narozené. Ve spolupráci se společností Emporia Telecom nabídne operátor od 1. srpna model Emporia TALK premium, který je charakteristický především svou jednoduchostí a snadným ovládáním. K dostání bude již od 1 Kč.

„Používání mobilu už dávno není doménou jen mladých lidí s vřelým vztahem k technologiím,“ říká Petr Dvořák, marketingový ředitel T-Mobile a doplňuje: „Jsme opravdu rádi, že můžeme do naší nabídky nabídnout právě přístroj Emporia TALKpremium, který vyhovuje potřebám starších uživatelů. Ti tak mohou snadno udržovat kontakt se svými blízkými.“

„Spolupráce s českou pobočkou mobilního operátora T-Mobile je logickým vyústěním úspěšného partnerství obou společností v řadě evropských zemí. Telefony Emporia, které na místo velkého počtu nejrůznějších funkcí nabízí uživatelskou jednoduchost, tak nyní budou snadněji dostupné ještě většímu počtu uživatelů,“ komentuje Filip Ulík, country manažer Emporia Telecom pro Českou republiku a Slovensko.

Emporia TALK premium je mobil určený pouze pro volání a posílání SMS. Velká tlačítka, rozměrný a snadno čitelný displej i srozumitelné funkce ideálně splňují potřeby starších lidí. Tento model má také vylepšenou technologii přenosu zvuku, hlasitější vyzvánění než běžné modely a nevadí ani lidem s naslouchátkem.

Přístroj se dodává s ochranným pouzdrem a v jeho výbavě nechybí další užitečné funkce jako například budík nebo praktická baterka. Standardní cena v prodejní síti T-Mobile bude činit 2 099 Kč s DPH, telefon však bude možno získat i v dotované variantě již za 1 Kč.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 31. březnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

O společnosti Emporia Telecom
Rakouská společnost Emporia Telecom již od roku 1991 vyvíjí telefony, u nichž klade největší důraz na jejich snadné ovládání. Právě jednoduchost v kombinaci s pečlivě propracovanou ergonomií a speciálními funkcemi nabízí zejména starší generaci možnost bez problémů využívat mobilní telefon. Do výzkumu společnost Emporia Telecom investuje veliké úsilí, o kterém vypovídá i skutečnost, že každý třetí zaměstnanec je právě z oddělení vývoje a výzkumu. Výsledkem je široké portfolio produktů, které usnadňují komunikaci lidem, pro které je ovládání dnešních telefonů příliš složité.