Ensemble umožňuje rychlejší získání úvěru

Ensemble umožňuje rychlejší získání úvěru

„Integrační platforma Ensemble od společnosti InterSystems umožňuje vyřízení úvěru za méně než 7 vteřin“

Cambridge, stát Massachusetts, 25. července 2005 – Společnost InterSystems Corporation dnes oznámila, že úvěrová společnost FORUM Credit Union (USA) vykázala při použití nového úvěrového systému, postaveného na univerzální integrační platformě Ensemble společnosti InterSystems, výrazný skok v objemu nepřímých spotřebitelských úvěrů na automobily.

S aktivy v celkové hodnotě 861 milionů USD a s přibližně 83 000 obsluhovanými členy je FORUM, se sídlem ve městě Indianapolis, ve vrchních dvou procentech úvěrových společností v celé zemi. Kombinací aplikace Total Account Processing System (TAPS® Enterprise Lending) od společnosti FORUM Solutions založené na platformě Ensemble a nepřímého půjčování peněz prostřednictvím www.DealerTrac­k.com vykázala společnost FORUM během několika měsíců dramatický nárůst v objemu úvěrů, jak tvrdí Doug True, senior viceprezident společnosti FORUM pro úvěry a technologie. „Do konce května jsme vyřídili nové půjčky v celkové výši přesahující 56 milionů USD, to je nárůst o 128 procent oproti stejnému období roku 2004,“ řekl Doug True.

V únoru začala společnost FORUM přijímat žádosti o úvěry prostřednictvím www.DealerTrac­k.com, webové služby, která automaticky realizuje proces žádosti o úvěr automobilových prodejců. „Již za osm týdnů jsme věděli, že naše investice do technologie má vysokou návratnost,“ řekl True. Prodejci nyní získávají odpovědi na žádosti o úvěr za méně než sedm vteřin. V porovnání s několika hodinami při vyřizování úvěrů prostřednictvími faxu je to výrazný posun kupředu.“

Rychlé zpracování, obchodní inteligence
„Uvědomili jsme si, že rychlejší zpracování půjček na automobily a nová obchodní inteligence bude klíčem k výraznému zvýšení objemu nových půjček a růstu podniku,“ řekl True. „Platforma Ensemble poskytuje vysoký výkon, který umožňuje aplikaci TAPS® rychle vyřizovat úvěry,“ dodal. „Navíc platforma Ensemble umožňuje automatizovat obchodní pravidla používaná k rozpoznání vlastností definice úvěru jakožto i trendů identifikujících dobré úvěry narozdíl od těch, které možná bude třeba odepsat. Díky tomu získává FORUM výraznou konkurenční výhodu před většinou konkurentů.“

Aplikace TAPS® postavená na platformě Ensemble také posiluje schopnost rychle přezkoumávat úvěry v případě, že je zásah člověka vhodný. „Komponenta toku práce platformy Ensemble na základě mezí a speciálních podmínek směruje úvěry na správného úvěrového úředníka a úředník prodejci sdělí rozhodnutí během několika minut namísto hodin,“ vysvětlil True. „Díky naší schopnosti velmi rychle poskytovat výjimečné služby získáváme od prodejců velmi kladné ohlasy.“

Společnost FORUM zavedla systém pro přímé poskytování úvěrů TAPS® ,založený na platformě Ensemble, na začátku května. Do konce měsíce vzrostl počet nových spotřebitelských úvěrů oproti květnu 2004 o 68 procent. „Velmi nás těší, že vidíme, jak rychle společnost FORUM realizuje vyčíslitelný užitek a rychlou návratnost investice do produktu Ensemble,“ řekl Trevor Matz, generální ředitel společnosti InterSystems pro produkt Ensemble. „Těšíme se na další úzkou spolupráci se společností FORUM a na to, jak budou využívat novátorskou technologii produktu Ensemble k dosažení a překročení svých obchodních cílů.“

V případě zájmu o další informace, prosím kontaktujte:
PRAM Consulting s. r .o .

O společnosti InterSystems
Společnost InterSystems Corporation (www.InterSys­tems.com) je dodavatelem databázové a Integrační platformy, které umožňují rychlý vývoj a integraci vysoce výkonných transakčních aplikací. Hlavní produkty společnosti InterSystems – post-relační databázová platforma Caché a platforma pro rychlou integraci Ensemble – sdílí výkonné technologie zajišťující konzistentní a efektivní objektovou reprezentaci různorodých programovacích modelů a datových formátů, které eliminují rozdíly mezi objektovými a relačními databázemi. Aplikace vytvořené na platformách společnosti InterSystems se uplatňují ve zdravotnictví, finančních službách a ve státním a veřejném sektoru. Na celém světě je používá více než 4 miliony uživatelů v 88 zemích světa. Pro vývojáře aplikací a integrátory je po celém světě k dispozici 20 regionálních zastoupení a pro všechny produkty společnosti InterSystems je garantována nepřetržitá technická podpora. Společnost InterSystems je v České a Slovenské republice přítomná od roku 1999.

O společnosti FORUM Solutions
Společnost FORUM Solutions (www.FORUMsolu­tions.com) se sídlem v Indianapolis ve státě Indiana, která je dceřinou společností firmy FORUM Credit Union, se specializuje na aplikace pro finanční služby pro úvěrové společnosti a bankovní instituce po celé zemi. Vlajkovou lodí společnosti FORUM Solutions je produkt TAPS® Enterprise Lending.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).