Epicor s novým Territory Managerem pro Českou republiku a Slovensko

[Tisková zpráva] Praha, 13. července 2010 – Novým Territory Managerem společnosti Epicor v České republice se stal Tomáš Pogány. Ve své pozici bude zodpovědný především za rozvoj vztahů se stávajícími klienty, tvorbu nových obchodních příležitostí, a posílení značky Epicor na tuzemském trhu.

Tomáš Pogány (35) absolvoval Fakultu elektrotechniky a informatiky na Technické univerzitě v Košicích. Svoji profesionální kariéru zahájil v roce 1997 ve službách telefonních operátorů Eurotel Bratislava a Aliatel Česká republika, kde zastával různé obchodně-technické pozice. V roce 2002 stál u zrodu slovenské pobočky Aliatelu, jíž byl krátkou dobu i jednatelem. Později, po odchodu do Kanady, přijal pracovní nabídku od kanadské softwarové společnosti COSS Systems poskytující ERP/MRP řešení pro podniky se zaměřením na výrobu, aby v jejich vývojovém středisku v Torontě vedl oddělení produktového vývoje. Po čtyřech letech strávených v zahraničí se Pogány vrátil na Slovensko a nastoupil do pobočky americké společnosti Sybase působící převážně v oblasti databázových technologií. Věnoval se zde zejména business developmentu a channel managementu. V roce 2008 byl v rámci Sybase Products Central Europe jmenován na pozici Regional Sales Managera. V této funkci měl na starost rozvoj obchodních příležitostí na Slovensku, v Maďarsku, Rakousku, České republice, a také v zemích bývalé Jugoslávie.

„Mým cílem je rozvoj obchodních aktivit a posílení značky Epicor na českém trhu. ERP řešení Epicor 9 je systém nové generace postavený na nejnovějších technologiích. Podporuje způsob práce v dynamickém a rychle se měnícím prostředí, a to při zachování nízkých nákladů na pořízení. Věřím tedy, že jeho přednosti, ze kterých profitují organizace na celém světě, ocení i místní zákazníci,“ uvedl Tomáš Pogány, nastupující Territory Manager ve společnosti Epicor Software Czech.

Ve volném čase si Tomáš Pogány rád zajde do divadla, aktivně se věnuje různým sportovním disciplínám a pokud je to možné, cestováním rozšiřuje svůj seznam navšívených zemí.

O společnosti Epicor Software Czech
Epicor Software je předním globálním poskytovatelem softwarových řešení pro odvětví výroby, distribuce, maloobchodu, pohostinství a služeb. Svým 20 000 zákazníkům ve více jak 150 zemích poskytuje společnost Epicor integrovaná softwarová řešení pro řízení podnikových procesů, s jejichž pomocí dokážou firmy zákazníků zvyšovat efektivitu a ziskovost, konkrétně jsou to systémy podporující plánování a využití podnikových zdrojů (ERP), řízení péče o zákazníky (CRM), řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce (SCM) a řízení operací v oblasti maloobchodu (retail). V České republice a na Slovensku působí společnost Epicor Software již 17 let. ERP řešení Epicor zde využívá přes 200 společností a s tímto softwarem pracuje více než 3 000 koncových uživatelů. Více informací naleznete na www.epicor.cz.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu