Tiskárna Epson® Stylus Office BX610FW 4 v 1 umožňuje barevný tisk rychlostí srovnatelnou s laserovými technologiemi

[Tisková zpráva] 22. září 2009 – Společnost Epson oznamuje uvedení nové tiskárny Epson Stylus Office BX610FW. Jedná se o multifunkční síťovou tiskárnu, která umožňuje mimořádně rychlý a vysoce kvalitní barevný tisk. Nejnovější přírůstek do řady Epson Stylus Office představuje ideální volbu pro menší kanceláře. Spojuje v sobě funkce tisku, skenování, kopírování a faxování společně s vestavěným bezdrátovým připojením a Ethernetovou síťovou kartou. Tiskárnu BX610FW lze snadno připojit a sdílet v síti, čímž dosáhnete maximálního výkonu a přitom nemusíte obětovat prostor, náklady, ani čas.

Tiskárna navíc dosahuje úctyhodné tiskové rychlosti až 38 stran za minutu při černobílém i barevném tisku a vysoce konkurenční rychlosti při tisku v komerční kvalitě – 15 str./min černobíle a 9,3 str./min barevně (dle normy ISO/IEC 24734) .

Tiskárna BX610FW je kancelářské řešení s bohatou nabídkou funkcí a snadným ovládáním navržené tak, aby zajišťovalo maximální produktivitu a šetřilo čas a náklady, protože nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Barevný LCD displej s úhlopříčkou 6,3 cm umožňuje snadnou navigaci ve funkcích produktu a díky síťovému připojení je možné naskenované položky zasílat přímo do síťového umístění a faxy odesílat přímo z počítače.

V souladu s normou ISO/IEC 24734 představuje průměrnou hodnotu ESAT z testu zařízení kancelářské kategorie u jednostranného tisku. Celou zprávu naleznete na stránkách www.epson-europe.com.