Ericsson uvádí NEJSOFISTIKOVANĚJŠÍ CORE síť pro LTE a další generaci broadbandu

[Tisková zpráva] Ericsson představil nejpokročilejší Evolved Packet Core (SAE/EPC) portfolio pro podporu zavádění LTE sítí. Portfolio je postaveno na již existujících produktech Packet Core firmy Ericsson. Nové funkčnosti je dosaženo díky jednoduchému upgradu software. Tento přístup minimalizuje zásadní investice ze strany operátorů a zajistí hladký přechod k nové přístupové technologii LTE.

3. Dubna 2009 – Ericsson představil nejpokročilejší Evolved Packet Core (SAE/EPC) portfolio pro podporu zavádění LTE sítí. Portfolio je postaveno na již existujících produktech Packet Core firmy Ericsson. Nové funkčnosti je dosaženo díky jednoduchému upgradu software. Tento přístup minimalizuje zásadní investice ze strany operátorů a zajistí hladký přechod k nové přístupové technologii LTE.

Hlavním důvodem vývoje Evolved Packet Core (SAE/EPC)* je rychlý růst mobilního broadbandu, který vyžaduje vyšší výkon a zvýšenou efektivitu v Core síti.

Evolved Packet Core portfolio zahrnuje uzly SGSN/MME a Mobile Packet Gateway, nový software do již existujících produktů SGSN resp. GGSN, a nový Converged Packet Gateway (CPG), který byl vyvinut pro konvergovaný broadbandový segment, a který nenabízí žádný jiný dodavatel Packet Core. CPG je postaveno na platformě SmartEdge firmy Redback, dceřinné společnosti firmy Ericsson, a poskytuje vysoce kvalitní broadbandové služby jak pro fixní tak mobilní sítě.

Georges Antoun, viceprezident a produktový manažer pro oblast Packet Core sítí firmy Ericsson říká; "Ericsson posiluje svou nabídku v oblasti IP a urychluje přechod k nové generaci broadbandových sítí. Pomáháme operátorům stát se výkonnějšími a poskytovat ještě lepší služby svým zákazníkům pevných i mobilních broadbandových připojení.

Ericsson je světovým lídrem v poskytování technologií a služeb pro operátory. Zaujímá vedoucí pozici v oblasti technologií 2G a 3G, je dodavatelem komunikačních služeb a spravuje sítě pro více jak 185 milionů uživatelů. Portfolio společnosti zahrnuje infrastrukturu mobilních a pevných sítí, širokopásmové a multimediální řešení pro operátory, podniky a vývojáře. Společnost Sony Ericsson poskytuje spotřebitelům plně vybavené mobilní telefony a další příslušná zařízení.

Ericsson podporuje svou vizi “komunikace pro každého”prostřed­nictvím inovace, technologie a stálých obchodních řešení. Více než 70 000 zaměstnanců působících ve 175 zemích dosáhlo v roce 2007 tržeb ve výši 27.9mld. USD (189 mld. SEK). Společnost Ericsson byla založena v roce 1876 s hlavním sídlem ve Stockholmu, Švédsko. Akcie společnosti Ericsson jsou kótovány na burze ve Stockholmu a na burze NASDAQ.

Více informací na www.ericsson.cz

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst