ESET chrání 6,5 miliónů uživatelů Seznam.cz

[Tisková zpráva] Již pátým rokem chrání bezpečnostní software ESET všechny uživatele e-mailových schránek, které poskytuje český internetový vyhledávač Seznam.cz. Úspěšná spolupráce byla nově prodloužena a ESET tak i v letošním roce zabezpečí více než 6,5 milionů uživatelů před šířícími se internetovými hrozbami.

Poštovní servery Seznam.cz zpracují každou minutu až patnáct tisíc mailů, denně je to přes 8,5 milionů emailů. Díky kvalitním preventivním bezpečnostním řešením je možné efektivně skenovat všechny příchozí e-mailové zprávy a účinně tak bránit škodlivému šíření malware. „Důkazem kvality našeho bezpečnostní řešení je fakt, že dlouhodobě uspělo u největšího freemailového poskytovatele v České republice. Každý den vzniká až 100 tisíc nových počítačových hrozeb a e-mail je velmi častým prostředníkem k jejich šíření,“ říká Juraj Ferenc, ředitel ESET software.

„Důvěra milionů našich uživatelů nás zavazuje k zajištění 100% bezpečnosti. Každý den se šíří několik tisíc nových virových hrozeb a ESET je zárukou, že do emailové pošty našich uživatelů neproniknou,“ říká Tomáš Pergler, produktový manažer Seznam Emailu.

O společnosti Seznam
Seznam.cz je nejnavštěvovanějším internetovým vyhledávačem v ČR, denně s ním pracuje více než 2,4 milionu uživatelů. Je současně i největším poskytovatelem freemailových služeb s více než 6,2 miliony spravovaných e-mailových schránek. Dlouhodobě nabízí uživatelské veřejnosti širokou škálu praktických internetových služeb pro denní byznys i zábavu.

O společnosti ESET
Společnost ESET je tvůrcem tradičních a oblíbeným bezpečnostních řešení pro ochranu domácích i firemních počítačů. Její ESET NOD32 Antivirus je bezpečnostní produkt, který zahrnuje antivirovou a antispyware ochranu. Chrání tak počítač před průnikem škodlivého kódu pomocí technologie ThreatSense®, která používá heuristickou analýzu a generické vzorky na odhalení nových a doposud neznámých hrozeb. Tato pokročilá technologie dokáže zachytit i doposud skryté hrozby. První verze programu NOD vznikla již v roce 1987, v současnosti patří mezi nejkvalitnější antivirové produkty na světovém trhu (rekordní počet ocenění Virus Bulletin VB100%, podle AV-Comparatives nejlepší AV produkt na světovém trhu v letech 2006 a 2007.