ESET vydal svoji aplikaci pro Apple iPhone: Threat Center

2. 9. 2010

[Tisková zpráva] ESET, lídr v proaktivní ochraně před počítačovými hrozbami, vydal svoji první aplikaci pro uživatele Apple iPhone – ESET Threat Center. Aplikace umožňuje uživatelům v reálném čase lokalizovat největší webové hrozby sestavené podle dat přímo z virové laboratoře ESET v Bratislavě, kde se nachází globální centrála společnosti. Aplikace je v anglickém jazyce a je zdarma.

Ve světě, kde jsou kybernetické útoky stále dokonalejší a sofistikovanější, je čím dál tím více důležité, aby byla veřejnost vyzbrojena potřebnými informacemi, jak se proti těmto hrozbám bránit. Svou mobilní aplikací pro iPhone mají jeho uživatelé okamžitý přístup k mnoha klíčovým informacím.

Aplikace obsahuje kromě jiného tyto funkce:

• Bezpečnostní tipy: Srozumitelné tipy a manuály z virové laboratoře ESET o tom, jak se nejlépe chránit při vyhledávaní na webu, při využívání sociálních sítí, internetbankingu či elektronických obchodů.
  • Mapa největších hrozeb: Globální mapa hrozeb zobrazuje největší hotspoty (ohniska) pro webové hrozby –zobrazují se tam geografické regiony s největším počtem zaznamenaných infekcí.
  • Informace o nejnovějších nebezpečích: ESET průběžně informuje o nejnovějších hrozbách.
  • Podcast: Přístup k rozhlasovým diskuzím (v anglickém jazyce) odborníků z ESET a oboru jako takového o nejnovějších trendech v IT bezpečnosti.
  • Integrace se sociálními sítěmi a webovými aplikacemi: Přes aplikaci v iPhonu má uživatel přístup k blogu ESET, stránce na Facebooku, videím na YouTube a k Twitteru, kde najde nejnovější zprávy a analýzy.

ESET Threat Center lze bezplatně stáhnout v obchodě Apple iTunes.

O společnosti ESET
Společnost ESET, založená v roce 1992, je světovým výrobcem bezpečnostního softwaru pro firemní klientelu a domácnosti a věnuje se celosvětovému boji proti vznikajícím počítačovým hrozbám. Je lídrem na trhu proaktivní detekce počítačových hrozeb. Díky technologii ThreatSense.Net® sbírá ESET data od dobrovolných uživatelů z celého světa, a tak okamžitě reaguje na nové hrozby. ESET NOD32 Antivirus je podle nezávislé organizace AV-Comparatives nejlepším antivirovým produktem na světovém trhu v roce 2006 a 2007 a do první trojky nejlepších antivirových produktů se dostal i v roce 2008 a 2009. ESET sídlí v Bratislavě, pobočky má v Praze, ČR; San Diegu, USA; Buenos Aires, AR; a zastoupení ve více než 180 zemích světa. V roce 2008 otevřel ESET vývojové centrum v polském Krakově.

Firma patří podle žebříčku Deloitte Technology Fast 500 EMEA mezi nejrychleji rostoucí technologické společnosti v regionu Evropy, Blízkého Východu a Afriky. Týdeník Trend ocenil v roce 2008 a 2009 ESET titulem Firma roku. Podle studie „Best Employers in Slovakia 2009“ se stal ESET 2. nejlepším zaměstnavatelem roku v kategorii malých a středních podniků především díky nadprůměrné úrovni motivace zaměstnanců. Nadace Pontis udělila firmě Čestné uznání Via Bona 2009 za zodpovědné podnikání v kategorii malých a středních podniků.

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Platební brány a EET? Stále s otazníkem

Platební brány a EET? Stále s otazníkem

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Na ucho teplý, nebo studený obklad?