ESET začal oficiálně prodávat nové inteligentní bezpečnostní řešení ESET Smart Security a novou generaci antiviru ESET NOD32 Antivirus

[Tisková zpráva] Studenti mají nárok na 50% slevu na oba nové produkty!

Společnost ESET, lídr v proaktivní počítačové ochraně, oficiálně uvolnila do prodeje integrovaný bezpečnostní produkt ESET Smart Security a novou generaci antivirového programu ESET NOD32 Antivirus.

Cena ESET Smart Security na jeden počítač na rok je 1249 Kč (bez DPH), ESET NOD32 Antivirus při pořízení na rok na jeden počítač stojí 999 Kč (bez DPH).

Od 1. listopadu 2007 mohu všichni držitelé karty ISIC při koupi bezpečnostních produktů ESET Smart Security nebo ESET NOD32 Antivirus získat slevu 50 %. Stejnou slevu získají také držitelé průkazu TP, ZTP a ZTP/P, zdravotnická zařízení, školy a nestátní neziskové organizace. Slevu 20 % mohou čerpat subjekty veřejné správy. Další informace jsou dostupné na www.esetsmartse­curity.cz nebo na www.eset.cz.

ESET Smart Security je nové integrované řešení pro domácí a firemní zákazníky. Obsahuje čtyři komponenty – ESET NOD32 Antivirus, ESET NOD32 Antispyware, ESET Personal Firewall a ESET Antispam, které navzájem spolupracují v dokonalé symbióze na bázi pokročilé heuristické technologie ThreatSense® a skenovacího jádra ESET NOD32. ESET Smart Security v sobě kombinuje rychlost a preciznost s minimálním zatížením počítačového systému, čímž přináší viditelné zlepšení oproti tradičním řešením na současném trhu. Díky integrovanému ESET NOD32 antiviru zaručuje ESET Smart Security nejvyšší stupeň preciznosti při odhalování virových infiltrací a nejméně falešných poplachů (zdroj: Virus Bulletin – říjen 2007). S prokazatelně nejnižším systémovým zatížením v porovnání s konkurencí zabere ESET Smart Security jen 40 MB na disku.

Verze pro firemní zákazníky, ESET Smart Security Business Edition, navíc obsahuje nástroj vzdálené správy ESET Remote Administrator a funkci Mirror pro vytvoření lokálního aktualizačního serveru. ESET Smart Security Business Edition bude v prodeji v průběhu listopadu 2007.

ESET NOD32 AntivirusESET už několik let poskytuje světu nejvyšší kvalitu antivirové ochrany, přičemž systémové požadavky svého software udržuje na co nejnižší úrovni. Teď ESET svůj produkt ještě vylepšil, optimalizoval detekční jádro a ve verzi 3.0 pro větší pohodlí zdokonalil grafické uživatelské rozhraní. Nový ESET NOD32 Antivirus bude pro firemní zákazníky k dispozici také ve verzi Business Edition, a to již v průběhu listopadu 2007. Stávající uživatelé ESET NOD32 Antivirus 2.7 mají přechod na novou generaci ESET NOD32 Antivirus 3.0 zdarma.

Systémové požadavky produktů ESET Smart Security a ESET NOD32 Antivirus
Microsoft Windows Vista/XP/2000/2003, 300MHz procesor nebo lepší, 128 MB RAM, 100 MB volného místa na disku.

Podmínky poskytnutí slevy pro studenty
Sleva je poskytována pro držitele ISIC karty na elektronickou licenci ESET NOD32 Antivirus nebo ESET Smart Security na jeden počítač na rok. Pro uplatnění slevy je nutné předložit společnosti Eset software kopii ISIC karty pro ověření údajů a to faxem na 233 090 230, emailem na obchod@eset.cz, poštou nebo jako přílohu objednávky. V opačném případě nemůže být sleva přiznána. Společnost Eset software respektuje soukromí zákazníka, chráníme osobní data před zneužitím. Společnost Eset software je vedena u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Slevu je možné čerpat také při nákupu u ESET Partnerů, jejichž seznam lze nalézt na www.eset.cz/par­tneri.