Eurotel naděluje novým zákazníkům až 3x více volných minut a další výhody

[Tisková zpráva] Praha, 29. června 2006 – Eurotel připravil v období od 1. července do 15. září 2006 pro všechny nové smluvní zákazníky speciální letní nabídku. Každý zákazník, který se rozhodne uzavřít novou smlouvu, přejít z předplacené služby na standardní tarif či přenést své číslo od jiného mobilního operátora k Eurotelu, si nyní může vybrat hned z několika výhodných možností a užít si tak léto 3 x více.

Noví zákazníci mohou už od 1. 7. získat až trojnásobek volných minut nebo si vybrat některý ze skvělých telefonů za cenu už od 3 korun. Navíc mohou využít další akční nabídky a telefonovat tak celé léto až na tři čísla v síti Eurotel zdarma.

Akční nabídka Až 3× více volných minut
„Přechod od konkurence či z předplacené služby Go k využívání standardního tarifu od Eurotelu je nyní mnohem výhodnější. Zákazníci, kteří se rozhodnou do 15. září pro aktivaci některého z námi nabízených tarifů, získají po dobu až 6 měsíců až trojnásobek volných minut navíc,“ uvedl Andrei Torriani, výkonný ředitel pro residenční zákazníky Eurotelu.

Volné minuty navíc je možné využívat každý měsíc po dobu 6 měsíců ode dne aktivace tarifu, v případě tarifů Eurotel Bronz a Eurotel SMS je nabídka platná 3 měsíce od uzavření smlouvy. Bonusové volné minuty se čerpají po spotřebování volných minut zahrnutých v daném tarifu a je možné je využít pro volání do sítě Eurotel. Zákazníci si navíc mohou vybrat jednu ze dvou variant uzavření smlouvy tak, aby co nejvíce vyhovovala jejich potřebám.