Eurotel rozšiřuje svoji letošní nabídku roamingu o další dvě služby

Eurotel rozšiřuje svoji letošní nabídku roamingu o další dvě služby – Easy Roaming a Go SMS Roaming

Praha, 14. července 2005 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r. o., nabízí svým zákazníkům další nové roamingové služby. Se službou Easy Roaming si mohou tarifní zákazníci roaming jednoduše aktivovat bez jakýchkoliv aktivačních poplatků či záloh. Zákazníkům předplacených služeb Go je zase určena služba ‘Go SMS roaming,’ která jim umožní posílat a přijímat SMS zprávy ať cestují kamkoliv.

„Načasovali jsme obě tyto roamingové služby tak, aby si zákazníci měli možnost plně vychutnat letošní letní dovolenou. Službou Easy Roaming vycházíme vstříc těm, kteří jsou našimi zákazníky krátkou dobu a chtějí ihned využít možnosti volání ze zahraničí domů, do ČR, či v rámci navštívené země,“ řekl Tomáš David, výkonný ředitel pro strategii.

Službu ‚Easy Roaming‘ si mohou paušální zákazníci aktivovat prostřednictvím *11, popřípadě ve kterékoli značkové prodejně Eurotel. Ceny účtované za využití této služby jsou stejné jako při standardním Eurotel roamingu.

Kromě výhodné nabídky volání ze zahraničí za 8,90 Kč, Eurotel připravil pro zákazníky předplacených služeb Go, kteří chtějí při pobytu v zahraničí komunikovat pouze prostřednictvím SMS, novou službu Go SMS roaming. Nabídka je platná od 1. července 2005 a je automaticky aktivována na všech nových Go SIM kartách. Pokud stávající zákazníci roaming ještě nikdy nevyužili, mohou si službu sami jednoduše aktivovat prostřednictvím hlasového systému Go linky *88, pod volbou 2 nebo pomocí SMS ve tvaru SMSROAMING A, kterou zašlou na číslo 999 151.

Více informací o těchto i dalších roamingových nabídkách je k dispozici na www.eurotel.cz a www.eurotel.cz/go.

Eurotel Praha, spol. s r. o., je s více než 4,6 miliony registrovaných zákazníků na konci března 2005 největším poskytovatelem bezdrátových hlasových a datových služeb v České republice. Sítě mobilních telefonů Eurotel 900/1800 MHz a 450 MHz pokrývají území, na němž žije 99 procent obyvatel České republiky, to znamená více než 10 milionů lidí. Eurotel je držitelem UMTS licence na provozování mobilních služeb 3. generace.

Kromě stálých zákazníků se zpětně hrazenými tarify Eurotel nabízí předplacené karty pod značkou Go a kompletní sortiment i obsah multimediálních služeb, včetně videa, MMS, hlasových služeb, WAP a SMS. Eurotel je jediným mobilním operátorem v České republice, který nabízí dvě nejvyspělejší GSM technologie mobilního (bezdrátového) datového přenosu. General Packet Radio Service (GPRS) a GSM High-Speed Circuit-Switched Data (HSCSD) jsou dostupné smluvním zákazníkům i zákazníkům předplacené služby. V síti 450 MHz nabízí Eurotel jako první operátor v Evropě vysokorychlostní přístup na internet CDMA2000 1×EV-DO. Vysoce kvalitní služby společnosti Eurotel zahrnují technologii SuperSound, která zajišťuje čistá hlasová spojení a 392 roamingových partnerů ve 156 zemích po celém světě.

Eurotel, který je vítězem Národní ceny České republiky za jakost 2004, poskytuje své telekomunikační služby v nejvyšší kvalitě, což osvědčuje vydaný mezinárodní certifikát kvality ISO 9001:2000. Společnost jako jediný telekomunikační operátor v České republice získala také certifikáty ISO 14001:1996 v oblasti ochrany životního prostředí, OHSAS 18001:1999 v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a BS 7799–2:2002 v oblasti bezpečnosti informací. Nezávislí auditoři systémů řízení potvrdili, že společnost vybudovala operační systémy, zaručující kvalitu, výkonnost, spolehlivost a ochranu informací u všech poskytovaných služeb po celé zemi.

Eurotel Praha je společnost s ručením omezeným (spol. s r. o.), jejímž vlastníkem (100%) je ČESKÝ TELECOM, a. s.

Další informace poskytne:
Eurotel Praha, spol. s r. o.
Diana Dobálová
+420 720 70 44 00