Exact Software slaví desáté výročí svého působení na českém trhu

[Tisková zpráva] Společnost Exact Software ČR slaví letos své první kulaté narozeniny. Co se jí za uplynulých deset let podařilo na českém trhu s informačními technologiemi vybudovat a v čem vidí své silné stránky do budoucna?

Praha, 1. června 2006 – Společnost Exact Software ČR je již celé jedno desetiletí významným průkopníkem na českém softwarovém trhu v oblasti podnikových řešení. Od roku 1996, kdy Exact Software vstoupil na český trh, se věnuje implementaci a podpoře integrovaných obchodních řešení, která nabízejí přímou návratnost investic u malých a středně velkých podniků a divizí nadnárodních společností. Během svého působení v České republice vybudoval Exact Software stabilní zákaznickou základnu čítající aktuálně více než sto zákazníků a více než tisíc koncových uživatelů.

V současné době podporují pracovníci zákaznického oddělení tři hlavní verze produktů, které byly v České a Slovenské republice během působení Exactu nasazovány. Po úspěšném obchodním desetiletí, které bylo postaveno zejména na produktové řadě Exact Globe jako standardním ERP balíku přišel na přelomu tisíciletí mezinárodní holding Exact se sídlem v holandském Deftu se zcela novou produktovou řadou s názvem e-Synergy, která přinesla nový pohled na podnikové informační systémy.

E-Synergy znamenala zlom v obchodní filozofii Exactu, protože si vyžádala zcela nový přístup na všech úrovních a přinesla další prostor pro růst počtu uživatelů v rámci zákaznické báze i prostor pro další expanzi na nové trhy a do nových tržních segmentů. Již od okamžiku jejího uvedení získala Česká pobočka výjimečné postavení v prodeji a podpoře e-Synergy i v rámci celé divize a mezi novými zákazníky se objevila jména známých společností z celé České republiky. „Pobočka Exact Software v České republice prokazuje historicky vysokou kompetentnost zaměstnanců a schopnost přicházet s netradičními obchodními přístupy na cestě k novým zákazníkům,“ potvrzuje Sales Director Exact International Vincent van Staalduinen.

Od roku 2002 se strategická skupina Exact International systematicky zaměřuje na mezinárodní zákazníky s rozsáhlými sítěmi poboček po světě. Těmto zákazníkům Exact přináší unikátní produkt v několika desítkách jazykových a legislativních mutací a výhradně přímou podporu v desítkách zemí po celém světě s jednotnou cenovou a licenční politikou.

V současné době kooperuje Exact Software ČR s více než 40 pobočkami v rámci Exact International na mezinárodních projektech implementace Exact Globe 2003 u velkých zákazníků a lokálně je zároveň velmi úspěšná v prodeji e-Synergy. Ředitel české pobočky Exact Software Václav Urban dodává: „Parenting, jak nazýváme mezinárodní koordinovaný přístup k velkým nadnárodním společnostem, přinesl i menším pobočkám dříve netušené možnosti ve sdílení zkušeností a implementaci našich řešení u velkých mezinárodních korporací.“

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?