Ferrari řídí své výrobní operace s řešením Infor

[Tisková zpráva] PRAHA – 2. února 2011 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 70 000 zákazníky, dnes oznámila, že rozšířila své partnerství se společností Ferrari, která se rozhodla migrovat svůj informační systém postavený na systému Baan IV na nejnovější verzi řešení Infor ERP LN.

Novinky:

• V roce 1998 společnost Ferrari implementovala ERP systém Baan IV pro podporu svého výrobního závodu s cílem pokrýt hlavní výrobní procesy v oblasti produkce sportovních automobilů, závodních vozů a náhradních dílů.
  • Systém se stal hlavní součástí IT architektury společnosti Ferrari a rozvíjel se po mnoho let dle obchodních požadavků společnosti Ferrari, přičemž byl integrován s dalšími systémy.
  • V červenci 2010 se po několika měsících analýz a hodnocení společnost Ferrari rozhodla migrovat svůj systém Baan IV na nejnovější verzi řešení Infor ERP LN. Projekt migrace bude ukončen během léta 2011.
  • Infor ERP LN je ideální řešení do organizačního prostředí společnosti Ferrari, protože poskytuje dobrou úroveň flexibility a funkcionality, která splňuje potřeby podniku. Řešení je flexibilní a technologicky pokročilé, zaměřené na zvládnutí komplexnosti výroby a obrovského množství specifických úprav vyžadovaných zákazníky. Infor ERP LN zlepšuje procesy a účinnost logistického řetězce na všech výrobních úrovních.
  • Infor ERP LN nabízí široké spektrum funkcionalit, které splňují potřeby projektově zaměřených společností a podniků ze segmentu diskrétní výroby. Řešení poskytuje pružnou podporu ve všech oblastech, od prodeje a nákupu až po výrobu. ERP LN pomáhá získat přehled o celém podniku, automatizovat a řídit procesy a zlepšovat transparentnost strategických informací potřebných k řešení obchodních výzev.

Co říká Infor:

„Ferrari je ikonou automobilové výroby, představitel tradičně vysoké kvality a třídy,“ řekl Enza Fumarola, viceprezident prodeje ERP řešení v jižním regionu EMEA. „Převedení podpory výrobních operací na řešení ERP LN a rozšíření partnerství společnosti Infor s Ferrari nám umožní hrát významnou roli při dosahování provozní dokonalosti a růstu prostřednictvím podpory všech výrobních fází – od plánování výroby po řízení procesů, nákladů a kvality.“

O společnosti Infor

Infor poskytuje více než 70 000 zá­kazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru.  Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo