FG Forrest uspěl v mezinárodním tendru skupiny GTS Central European Holding B.V.

[Tisková zpráva] Sjednocení online komunikace všech jednotlivých členů mezinárodní skupiny GTS Central European Holding B.V. realizovala v krátkém čase internetová agentura FG Forrest na základě vítězství v mezinárodně obsazeném tendru. Ke spuštění všech redesignovaných webů došlo 1. října 2010.

Celkový rebranding skupiny se přirozeně projevil i ve sjednocení způsobu online komunikace všech operátorů skupiny, tedy pěti mezinárodních webů: GTS Czech Republic, GTS Poland, GTS Slovakia, GTS Hungary a GTS Romania.

FG Forrest se tímto stává správcem všech webů a online aktivit skupiny GTS, doposud se staral o původní prezentaci GTS Novera, oceněnou Zlatým středníkem v roce 2007 a mezinárodní web celé skupiny – www.gtsce.com. Oba jmenované weby kompletně pochází s forrestí dílny, od návrhu po technickou realizaci.

Sjednocení vzhledu všech prezentací vychází ze stylu www.gtsce.com. Požadavky na maximální editovatelnost webu zajišťuje Edee CMS, redakční systém a autorský produkt FG Forrest, který zajistí snadnou a pohodlnou správu webu i naprostým začátečníkům bez nároků na speciální webařské znalosti. V případě online prezentací skupiny GTS je, díky Edee CMS, zajištěna možnost nezávislé správy a tvorby obsahu webů jednotlivých zemí při zachování stejného vzhledu. Každá nová prezentace skupiny GTS bude dostupná v angličtině a jazyce daného státu.

„Celý projekt redesignu pěti webů jsme zvládli za 2 měsíce, což je skutečně velmi krátká doba. Bez perfektní spolupráce a komunikace mezi námi a klientem by něco takového nebylo možné. Oceňuji tento přístup a těší mě, že nový styl online komunikace skupiny GTS vychází z návrhu, který vznikal u nás,“ říká Project Manager FG Forrest, Aleš Bednář

“Jsem rád, že jsme mohli opět spolupracovat s FG Forrest na všech webech, protože jejich přístup je velmi flexibilní a přesto, že byla spousta úprav a změn, podařilo se nám dodržet šibeniční termín. Sjednocení grafiky všech webů pod jednotnou značkou GTS usnadní rozpoznání společnosti zákazníky napříč všemi zeměmi, kde GTS svoje služby nabízí,“ řekl Petr Vyhnálek, manažer marketingové komunice GTS Czech.

FG Forrest, a.s., je internetovou agenturou založenou v roce 1996. Poskytuje kompletní internetová a intranetová řešení od analýzy, návrhu designu až po produkci a servis svěřených projektů v kombinaci s efektivním online marketingem a kreativním přístupem. Souběžně vyvíjí vlastní systém pro správu obsahu webů Edee CMS. Podpis FG Forrest lze nalézt například na projektech pro Skupinu ČEZ, Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, Lagardère Active ČR, McDonald´s nebo PPF.

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem integrovaných telekomunikačních řešení v zemích střední a východní Evropy. GTS má rozsáhlou optickou síť pokrývající region střední a východní Evropy, která zasahuje do sousedních zemí jako je Rakousko, balkánské státy, země Pobaltí, Rusko, Turecko nebo Ukrajina. V zemích střední a východní Evropy – České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku – má skupina GTS rozsáhlou podzemní síť poskytující služby hlasové, datové, IP, MPLS a širokopásmové komunikace firemním zákazníkům, ale také dalším telekomunikačním operátorům, operátorům mobilních služeb a poskytovatelům obsahu. Celosvětový telekomunikační časopis Capacity vyhlásil skupinu GTS nejlepším velkoobchodním operátorem ve střední a východní Evropě za rok 2005, 2007 a 2009. Za rok 2009 dosáhla skupina GTS obratu 384,5 milionu EUR a provozního zisku před zdaněním, splátkou úroků, odpisy a amortizací (EBITDA) 86 milionů EUR.