Advokátní systém FIBEUS vyhlášen finalistou soutěže IT Projekt roku 2008

30. 3. 2009

[Tisková zpráva] Informační systém FIBEUS pro advokátní kanceláře, jehož základem je objektová databáze InterSystems Caché, byl odbornou hodnotitelskou komisí vyhlášen finalistou soutěže IT Projekt roku.

Praha, Česká republika, 30. března 2009 – Společnost InterSystems Corporation oznámila, že Česká asociace manažerů úseků informačních technologií (CACIO) udělila advokátnímu systému FIBEUS status Finalista soutěže „IT projekt roku 2008“. FIBEUS je klientský on-line systém pro hromadné zpracování a komplexní správu dat, dokumentů a plateb advokátních kanceláří. Základ aplikace FIBEUS tvoří vysoce výkonná objektová databáze InterSystems Caché®. Prestižní soutěž IT projekt roku 2008 vyhlásila CACIO pod záštitou ministra vnitra MUDr. Mgr. Ivana Langera a slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo 24. února 2009.

Cílem soutěže je každoročně ocenit bez stanovení pořadí tři nejlepší projekty vývoje a zavedení informačních technologií (IT), pečovat o jejich prezentaci, a tím trvale zvyšovat prestiž, kvalitu a přínosy IT projektů. Oceněné projekty se vyznačují vysokou efektivností, originalitou řešení, zejména netradičním systémovým (technologickým) řešením a v neposlední řadě také mimořádně příznivým společenským dopadem.

Vyhlášení výsledků soutěže IT projekt roku 2008 proběhlo na slavnostním ceremoniálu v prostředí Malého sálu Paláce Žofín dne 24. února 2009 v rámci 6. ročníku slavnostního večera s názvem Taneční polepšovna CACIO.

FIBEUS je určen pro tvorbu právních dokumentů včetně jejich přípravy pro elektronická podání nebo podání k poštovní přepravě. FIBEUS obsahuje funkce pro zakládání a efektivní správu elektronických spisů s přiřazením soudní příslušnosti, umožňuje individuální i hromadné generování dokumentů a poskytuje přehlednou evidenci finančních pohledávek a jejich umořování. FIBEUS sleduje případy ve stavech mimosoudního, nalézacího a předexekučního řízení, a to na základě nastavených interních nebo externích událostí. Z pohledu manažera FIBEUS nabízí snadnou možnost zpracování různých přehledů, statistik a nástroje úkolové agendy. Objektová databáze InterSystems Caché®, základ systému FIBEUS, umožňuje jak objektový přístup k datům a datovým entitám, tak i klasický relační přístup a nativní podporu WEB technologie pro vývoj tenkého klienta.

„Systém FIBEUS postihuje celý proces převzetí případu, jeho klasifikace, mimosoudní řešení, nalézací a vykonávací řízení u obecných soudů v České republice, Slovenské republice nebo u rozhodčích soudů. S použitím vysoce výkonné objektové databáze Caché tak přinášíme profesní skupině advokátů, právníků a exekutorů zefektivnění provozu včetně plné automatizace vybraných procesů“, říká Ing. Jan Kracík, MBA, ředitel společnosti a posteriori.cz a k ocenění dodává: „Ocenění je nám odměnou za odvedenou práci a zároveň potvrzením kvality našeho systému. Současně nás motivuje k dalšímu rozvoji systému tak, abychom do budoucna systém zušlechťovali a vyvíjeli ku prospěchu jeho uživatelů.“ K poslání soutěže dodává Ing. Miroslav Hübner, MBA, předseda CACIO: „Každoročním odborným posouzením a následným oceněním nejlepších projektů v oblasti ICT přispíváme ke zvyšování efektů a kvality této oblasti, vytváříme tak žádoucí vzory ICT řešení pro podnikání i správu.“

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem