Firewally D-Link NetDefend získaly rozšířenou certifikaci pro IPSec 1.2 od ICSA Labs

1. 5. 2008

[Tisková zpráva] Praha, 29. dubna 2008 – Společnost D-Link, dodavatel end-to-end počítačových síťových řešení pro firmy i domácnosti, oznámila, že její řada firewallů D-Link NetDefend získala rozšířenou certifikaci pro IPSec 1.2 od ICSA Labs. Bezpečnost sítě je v dnešní době mimořádně důležitou podmínkou fungování podniků všech velikostí a D-Link je jedním z pouhých dvou světových výrobců zabezpečovacích síťových produktů, kterému se podařilo získat tento stupeň certifikace.

Noví i stávající majitelé D-Link NetDefend se mohou spolehnout na odolnost těchto firewallů. Všechna zařízení D-Link s bezpečnostním operačním systémem NetDefendOS získala od ICSA Labs nejvyšší stupeň certifikace firemních firewallů (označovaný jako Firewall 4.1). Vyhověla také nejpřísnějším testovacím podmínkám IPSec VPN certifikace.

Firewallové a IPSec certifikace od ICSA Labs jsou považovány na celém světě za měřítko kvality zabezpečení sítě. Pro získání nejnovější a nejpřísnější certifikace pro IPSec verze 1.2 musela rodina firewallů D-Link NetDefend podstoupit řadu náročných testů, včetně Internet Key Exchange (IKE), Encapsulation Security, odolnosti šifrovacího algoritmu, autentizace pomocí certifikátů, protokolování činnosti systému apod. Firewall NetDefend těmito testy nejen prošel, ale získal také pochvalu od laboratoře síťového zabezpečení ICSA Labs za jedinečné funkce ve webovém konfiguračním rozhraní, které umožňuje administrátorům sítě bezpečně měnit na dálku nastavení konfigurace firewallu.

Jiří Kraval, Country sales manager společnosti D-Link Česká republika, ve svém komentáři k získání akreditace od ICSA Labs řekl: „Získání nejnovějšího certifikátu ICSA Labs Firewall 4.1 a také rozšířeného certifikátu ICSA Labs IPSec 1.2 znovu dokazuje pokračující plnění závazku společnosti D-Link přinášet nejlepší produkty pro zabezpečení sítě. Potvrzuje také výkonnost kvalitních bezpečnostních řešení D-Link, které drží krok s rychle rostoucími nároky v oboru IT.“

Firewally D-Link NetDefend obsahují komplexní sadu zabezpečovacích funkcí, které jsou začleněny do specializované integrační platformy NetDefendOS. Spojuje v sobě funkce virtuální privátní sítě (VPN), detekci i prevenci průniku (IDP/IPS), antivirovou bránu, antispamový filtr, filtrování webového obsahu, řízení provozu a inovativní technologii pro zabezpečení koncových bodů D-Link ZoneDefense. Nabídkou těchto vysoce kvalitních produktů s velmi užitečnými zabezpečovacími funkcemi přináší D-Link malým a středním podnikům i velkým společnostem výkonné bezpečnostní řešení s bezkonkurenčním výkonem a cenou.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?