Firewally ZyXEL ZyWALL propojily Svět oken

[Tisková zpráva] Praha,3.8. 2010: Společnost ZyXEL, jeden z předních dodavatelů vysokorychlostních přístupových technologií, navázala spolupráci s firmou „Svět oken“, která je jedním z největších výrobců plastových a hliníkových dveří a oken v ČR.

ZyXEL propojil VPN řešením na platformě firewallů ZyWALL, všechny obchodní pobočky „Světa oken“, kterých je více jak 90. Došlo tak k modernizaci vzájemného propojení všech obchodních zastoupení se sídlem firmy ve Vsetíně, prostřednictvím zabezpečené komunikace přes internet.

ZyXEL pro tyto účely využívá standardizovanou technologii IPSec VPN, která patří k nejbezpečnějším technologiím pro propojení poboček firem přes internet na trhu. Bylo tak docíleno rychlého a bezpečného propojení pro „Svět oken“, které zcela splňuje vysoké nároky předního výrobce na trhu. „Naším hlavním obchodním benefitem je poměr ceny a výkonu. „Svět oken“ tak získal za příznivou cenu vysoce funkční a kvalitní řešení pro zabezpečené propojení své rozsáhlé obchodní sítě.“ říká k úspěšnému projektu Martin Bratičák (Indirect Sales Channel Manager společnosti ZyXEL).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).