Firma Interoute otevírá novou centrálu v oceněném pražském areálu City West

[Tisková zpráva] Praha, 3. března 2011 – Interoute, majitel a provozovatel nejvyspělejší hlasové a datové sítě v Evropě, otevírá svou operační centrálu v pražském administrativním centru City West, které získalo ocenění v prestižní soutěži Best of Realty 2010 v kategorii Nové administrativní centrum. Nové rozšířené operační centrum společnosti Interoute je klíčovým milníkem v její rychlé expanzi. Firma je předním mezinárodním poskytovatelem řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT) a velkých projektů v oblasti poskytování outsourcingových síťových služeb a infrastruktury.

V nových kancelářích se na ploše 3700 m2 nachází operační centrum a prodejní centrála pro střední a východní Evropu. S více než 300 zaměstnanci je tato centrála strategickým krokem v expanzi firmy Interoute a k poskytování zákaznických služeb nejvyšší kvality. Nová pražská kancelář nabízí firmě Interoute prostor pro další rychlý růst a rozšiřování svých služeb.

V kancelářích se nachází také síťové operační a kontaktní zákaznické centrum (Network Operations and Customers Contact Centre) s nepřetržitým provozem, které monitoruje a řídí 60 000 km dlouhou síť v 72 zemích. Mezi zákazníky společnosti Interoute jsou velké mezinárodní společnosti, jako například Nintendo, Rentokil, BMW, Universal Music Entertainment či  Mathon a všichni významní evropští telekomunikační operátoři. Operační centrála zaměstnává technické experty a odborníky na zákaznické služby.

“Touto novou expanzí jsme spojili síťové operační centrum s dalšími oblastmi péče o zákazníky, např. zákaznické kontaktní centrum a ústřední poskytování služeb, do jednoho místa, které splňuje požadavky na maximální efektivitu,“ řekl Gareth Williams, výkonný ředitel společnosti Interoute. “Užší propojení jednotlivých činností nám umožní lepší podporu našich zákazníkům z řad mezinárodních firem a poskytovatelů služeb a zároveň nám poskytne prostor pro další růst.“

Prodejní centrála pro střední a východní Evropu, která se také nachází v pražském areálu City West, nabízí řešení sjednocené konektivity, komunikace a počítačových operací.

O společnosti Interoute

Interoute je majitelem a provozovatelem nejvyspělejší hlasové a datové sítě v Evropě, jejíž délka přesahuje 60 000 km optických vláken. Firma disponuje 8 datovými centry, 32 sdílenými centry a je propojená s dalšími 150 partnerskými datovými centry v Evropě. Síť příští generace poskytuje celé spektrum služeb mezinárodním podnikům z nejrůznějších odvětví včetně leteckého, automobilového, finančního, farmaceutického a maloobchodu. Stejně tak jsou jejími zákazníky všechny hlavní evropské úřady a přední operátoři v Severní Americe, Východní a Jižní Asii, ale též vládní úřady, univerzity a výzkumné instituce. Pro ně všechny je Interoute ideálním partnerem pro hostování obsahu, velkoobchodní zajištění přenosových služeb, firemního přístupu a vývoj nových služeb. Společnost disponuje zavedenou infrastrukturou v Evropě, Severní Americe i v Dubaji. Kromě toho provozuje v hlavních evropských obchodních centrech městské sítě s vysokou hustotou provozu. Interoute je klíčovou součástí evropského digitálního dodavatelského řetězce. Více informací naleznete na: www.interoute­.com

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny